G14-2: Tap borte mot Bøler

Bøler 2 – Nesodden 2 (3-0):

Av Håkon Hake-Steffensen

Etter å ha slått topplagene Oppegård og Ski 2 i våre to foregående kamper, møtte vi et skjerpet Bøler-lag på Haraløkka kunstgress onsdag kveld. Grunnet sykdom og skader på flere spillere, hadde vi fått med oss 7 spillere fra G13-2 til denne kampen.
Hele første omgang ble stort sett en stillingskrig på midtbanen mellom to jevnspilte lag. Vi hadde hvert vårt skudd som strøk like utenfor, men ellers var det to gode keepere og forsvar som holdt buret rent på hvert sitt lag.
I pausen tok vi opp at vi slet med pasningsspillet, og måtte få opp presisjonen. I tillegg var det viktig å trykke til mer i duellene. Tidlig i 2. omgang scoret Bøler etter en misforståelse i våre bakre rekker, og dette ga dem en vitamininnsprøytning. Ikke lenge etterpå scoret de etter corner, der vi ikke var gode nok til å markere i feltet. Minutter senere fikk de sitt tredje mål, etter godt spill. Vi klarte ikke å reise oss etter dette, og kampen ebbet til slutt ut med 0-3.
Spill- og resultatmessig kom vi ikke opp på samme nivå som i de to foregående kampene våre. Vi ble for forsiktige i duellene, pasningsspillet ble for upresist, og vi kom ofte for sent inn i duellene. Men, det svinger i fotball, og det handler nå om å finne tilbake til spillet fra kampene mot Oppegård og Ski. Jeg regner med at vi er klare til revansj når vi møter KFUM 3 på bortebane onsdag i neste uke:)
Håkon

Legg igjen en kommentar