Telenor Xtra Alværn

Av Klaus Wiik

Etter en vanskelig oppstart med spillere og trener som ikke fant hverandre mandag 25. mai, gjør vi et nytt forsøk med prøvetreninger på Telenor Xtra Alværn. Vi ønsker gutter og jenter født 2007 – 2002 hjertelig velkommen til prøvetrening med Telenor Xtra fotballfritidsordning følgende dager:

HVOR: Alværnbanen (kunstgress v/ Alvern Ungdomsskole)
DAG: Mandag 2. juni, mandag 9. juni og mandag 16. juni
TID: Oppmøte mellom kl 1400 – 1425, trening fra kl 1430 – 1600
HVEM: Jenter og gutter født 2007, 2006, 2005, 2004, 2003 og 2002

Tilbudet er fortrinnsvis tiltenkt spillere fra områdene Bjørnemyr, Alværn og Fjellstrand som har vanskelig for å komme seg til Berger. Dette gjelder nok særlig de aller yngste.

Det blir servert frukt før og etter treningen. Prøvetreningene er gratis og det trengs ingen påmelding. Dersom dette tilbudet viser seg populært vil vi starte opp dette som et fast tilbud 1-2 dager i uken på Alvern etter sommerferien.

Om Telenor Xtra
Telenor Xtra FFO (Fotballfritidsordning) er et tilbud til alle jenter og gutter i alderen 7 – 12 år. Fotballaktiviteten er sentral, men er utformet som et supplement til den vanlige fotballtreningen på ettermiddagen. I tillegg til den fysiske aktiviteten setter vi fokus på kosthold, fair play og trening av sosiale ferdigheter også utenfor idrettsbanen. Barna skal bli utfordret på samarbeid, selvstendighet, ansvar og planlegging. Telenor Xtra har vært drevet på Berger siden våren 2013 og har blitt et meget populært tilbud. Tilbakemeldingene er svært positive når det gjelder barnas utvikling, trivsel, idrettsglede og utvikling.

Legg igjen en kommentar