G14-2: Ellevill forestilling med G14-2 i hovedrollen:)

KFUM 14-3 – NIF 14-2  (6 – 6 ):

Av Håkon Hake-Steffensen

Onsdag kveld møtte G14-2 KFUM G14-3 på en litt humpete og dårlig klippet gressbane på Ekebergsletta. Dette ble en kamp fylt med nerve fra første til siste spark på ballen, og definitivt ikke noe å se på for folk med dårlig hjerte.
Vi startet kampen med høyt press, og etter et par gode muligheter, med Casper i hovedrollen, scoret han etter 4 minutter. Vi rullet opp flere angrep i første fase av kampen, men KFUM kom etterhvert mer med i spill og sjanser. De hadde noen raske spisser, og i en 20-minutters periode scoret de 4 ganger. Heldigvis fikk vi en redusering etter et skudd/innlegg fra Oscar som gikk i mål via en Kåffa-spiller, og 2-4 til pause. Det skal også nevnes at dommeren var meget streng i sin dømming, og vi fikk to gule kort på kort tid, som ble sonet med 2×5 minutters utvisninger.
2. omgang var ikke gammel før Kåffa igjen fikk lett spill, og gikk opp til 5-2. Vi fikk flyttet laget lenger opp i banen, men slet litt med avstander i lagdelene. Etter intens kjemping av flere av våre spillere, fikk Leo stjernetreff med venste, og ballen dalte ned i keepers høyre kryss. På en corner til oss halvveis i omgangen ble vi alt for ivrige etter å score, og glemte avtalen om å ha et minimum av spillere tilbake i banen. Corneren ble avklart, lang ball på en rask Kåffa-spiss, og 6-3. Men, nå mente gutta at nok er nok, og vi satte inn tidene sluttspurt. Først var Oscar kontant foran mål etter fint forarbeid av Casper. Så fikk vi straffe som Andreas ekspederte trygt i mål. Rett etter var Casper igjen på farten på sin venstreside, og fikk kranglet ballen i mål (eller var det Leo som var sist på ballen?) 3 mål på 6 minutter, og nå var vi farlige på alle våre angrep. Kåffa klarte imidlertid å stå imot, og dermed endte det 6-6.
Selv om vi i perioder ikke fulgte den planen som var lagt på forhånd, og vi tidvis var galt plassert i forhold til motstanderen, lar jeg vår herlige sluttspurt få mest fokus i etterkant. Den viljen gutta viste på slutten var meget imponerende, og vitner om høy lagmoral. KFUM 3 tapte kun 1-2 mot Lambertseter som vi tapte 5-2 for i serieåpningen, og de hadde mange gode spillere, så vi må være fornøyd med uavgjort slik kampen utviklet seg. Gleder meg til neste kamp:)

Legg igjen en kommentar