G19-1: Kontrollert seier mot Lyn 2

Nesodden var aldri truet av gjestene fra hovedstaden.

Det har svingt i prestasjonene til juniorlaget denne sesongen. I enkelte kamper har ungguttene vist hvilke ferdigheter som bor i laget, mens i andre kamper har det skurret litt i maskineriet. Torsdagens kamp tilhørte definitivt førstnevnte kategori.

_OCE5364

Lyn 2 var aldri i nærheten av å true vertene, som tok ledelsen ved en for anledningen meget god Simon Steinsvik. Unggutten strålte i sin offensive midtbanerolle, og sendte hjemmelaget i føringen etter å ha mottatt ballen fra Arilas Ould-Saada. Steinsvik bevegde seg smart, og trillet ballen forbi den utrusende Lyn-målvakten.

_OCE5397

Nesodden doblet ledelsen på dødball. Peder Sandli slo corneren fra høyre, Dennis Granås fikk et touch på ballen, før Jørund Fjellstad satte ballen i nettmaskene etter å løpt seg fri fra markeringen. Samme mann økte ledelsen til 3-0 – nok en gang på corner. Henrik Ottosen slo inn, og Fjellstad var på riktig sted til rett tid og satte ballen i mål.

_OCE5434

Vertene beholdt kontrollen gjennom hele kampen. Dennis Granås fastsatte sluttresultatet til 4-0 etter å ha blitt spilt fri på nydelig vis av Simon Steinsvik. Tre nye poeng for ungguttene, som tar nye steg for hver uke som går.

_OCE5468

 Nesodden 4-0 Lyn 2

Mål:

1-0 Simon Steinsvik (Arilas Ould-Saada)
2-0 Jørund Fjellstad (Dennis Granås)
3-0 Jørund Fjellstad (Henrik Ottosen)
4-0 Dennis Granås (Simon Steinsvik)

[team1]

Benyttede reserver: Philip Rustad, Jakob Hake-Steffensen, Aleksander Rosef, Dennis Granås, Thomas

Legg igjen en kommentar