God stemning på jentefotballens dag!

På søndag ble det arrangert for andre året på rad jentefotballens dag på Berger kunstgressbane. På Berger den ettermiddagen var det god stemning og mange glade fjes å se. Det var ca 75 jenter som deltok.

Art_jentefot

Slik var opplegget for jentene:
De første to timene var det felles oppvarming (koordinasjon) for de født mellom 2002 og 2007 og senere kamper hvor årgangene 2004 til 2007 ble blandet og spilte kamp på 2×25 minutter, mens de født 2002 og 2003 ble blandet og delt inn i fire lag som spilte tre kamper på 15 minutter hver. Dommerne ble skaffet av dommeransvarlig Reidar Thomassen. Det var grilling, brus og vannmelon for jentene utover ettermiddagen.

Senere på dagen var det fordedrag om ernæring/kosthold for jenter født 2001 og eldre. Disse hadde så felles oppvarming ledet av Frida fra J98/99-laget. Jentene ble blandet og delt inn i fire lag, spilte tre kamper på 20 min hver.

Art2_jentefot

Alle foto: Irene Størseth Lunde

Publisert
Kategorisert som Jenter

Legg igjen en kommentar