NIF G13-1 slo tilbake

NIF G13-1 har hatt en variabel start på sesongen. I cupene har det gått veldig bra med 3 seirer i Adidas Cup og 1 seier i Obos Cup. Seriespillet startet derimot svakt med 3 strake tap før det endelig ble en borteseier mot Abildsø i forrige serierunde.

Av Per-Ivar Fors

I dag var det bortekamp mot KFUM. Kampen startet med at Kåffa fikk trille mye ball uten å skape mye sjanser, men etter ca 15 minutter tok de ledelsen på et gjennomspill. Fra og med ca 20 minutter så det ut til at NIF guttene husket hva det ble snakket om i garderoben; krige, vinne dueller og tørre å spille vårt spill. Etter hvert tok vi mer og mer over kampen og det resulterte i flere cornere som nesten førte til utligning. På en corner retur får Håvard ballen hvor han så dribler av en mann før han blir meid ned innenfor 16 meteren. Klar straffe som Elias setter iskaldt i mål. Dette tenner guttene enda mer. På slutten av omgangen ofrer Tom alt i en duell hvor han selv blir skadet, men klarer å spille frem Chris som legger bak til Elias som klinker ballen i mål fra ca 20 meter – vakkert!

I andre omgang er NIF klart best. Joakim kommer til stadighet fri på høyrekanten og en av gangene finter han bort forsvareren ca 10 meter fra mål hvor han så blir sparket rett ned. Soleklar straffe, men utrolig nok vinker dommeren spillet videre. Våre gutter fortsetter imidlertid med å kjøre kampen og det resulterer etter hvert i nye mål fra Chris og Elias. På slutten reduserer Kåffa en gang, men våre gutter vinner fullt fortjent 4-2.

Adam leverte som vanlig en god kamp hvor han bl.a. reddet en mot en samt leverte en strålende redning på en skudd som var på vei mot krysset. Emil og Julian vant de fleste duellene i midtforsvaret og Julianaldo klarte nesten å komme til en stor målsjanse etter å ha driblet 4-5 stk på vei fremover. Oskar, Stian og Markus knallet til i duellene og var solide backer. Tom, Joakim og Even fløy opp og ned på kantene og bidro mye både fremover og bakover. Sindre og Håvard fikk etter hvert veldig god kontroll på den sentrale midtbanen og bidro til å skape mange sjanser. På topp jobbet Elias og Chris strålende gjennom hele kampen.

En flott kamp av hele laget og det er morsomt å se at alle er nå villig til å blø for drakten. Vi vil mest og derfor vinner vi denne kampen!

Publisert
Kategorisert som G15-1

Legg igjen en kommentar