Tap for Juniorene mot Ullern

Nesoddens Junior-1 lag spilte seriekamp hjemme 12 juni mot Ullern. Nesodden stilte med følgende lag: Keeper: Mathias M, Backrekke: Phillip, Gard, Mats og Ulrik. Defensiv midtbane: Mathias S og Jørunn. Offensiv midtbane: Patrick, Simon og Dino. Spiss: Arilas. Innbyttere fra start var Mathias J, Henrik, Øystein, Dennis, Simen G og Sjur.

Nesodden gikk friskt ut, men møtte en sterk backrekke hos Ullern. De første 15 minuttene av kampen var nokså jevnspilt, og etter 18 minutter er Jørunn nær ved å hælsparke en ball i mål på kloss hold, men ballen havnet i armene på Ullerns keeper. Nesodden har dessuten 3 cornere som laget ikke får noe ut av. Før 20 minutter har gått har Jørunn hatt 2 skudd fra ca 18 meter, det ene over, det andre redder Ullerns keeper. I det 21 minutt spiller Ullern seg fint framover på Nesoddens venstre side, og et innlegg mot Nesoddens første stolpe blir headet i nettaket. Dermed 0-1.

På tampen av omgangen klarer en Ullerns-spiller å ta seg forbi vår backfirer og skrår inn fra siden. Det skapes en 1:1 situasjon som keeper Mathias M registrerer stryker utenfor bakre stolpe. Lagene går til pause med Ullern i ledelsen.

2 omgang forløp omtrent slik: Etter 7 minutter får Arilas en kjempesjanse på 5 meter, men skuddet ender rett på keeper. Etter 9 minutter fyrer en Ullern spiller av et skudd som går hårfint utenfor. Herfra tar Nesodden mer grep om banespillet. Kampen foregår nå mest inne på Ullerns halvdel, noe som åpner for Ullern-kontringer i mot. Og etter 15 minutter skjer det: En overgangsmulighet blir utnyttet vet at en Ullern-spiller skrår innover mot vårt forsvarer, passerer en av våre stoppere, og skuddet er godt plassert og går i mål. 2-0 til Ullern. Nesodden fortsetter å stange mot Ullern forsvaret. Vi må gi honnør til Ullerns forsvarsspillere. De gjør det meget vanskelig for Nesodden å bryte gjennom sentralt i banen, men på ca 25 minutter dribler Jørunn av 3 spillere i «boksen»… avslutningen var nære på Nesodden-scoring.

Arilas har senere en heading i tverrliggeren, en «dupper» etter at Arilas vinner en hodeduell med en Ullern forsvarer. Nesodden presser på, men det vil seg ikke. Dette var dagen da verken skudd eller gjennombruddsforsøk ga uttelling.

Vi synes lagene hadde hver sin omgang. Et lite overtak til Ullern i første, og et overtak til Nesodden i 2 omgang. Men det er målene som teller, og i dag var det Ullern som fikk uttellingene. Vi som kjenner Nesodden-gutta vet at de kommer sterkere tilbake i neste kamp.

Publisert
Kategorisert som G19-1

Legg igjen en kommentar