Solid seier mot Kråkerøy

BERGER STADION (Nesodden 4-1 Kråkerøy): Nesodden er inne i en god periode etter en meget god poengfangst på de siste fem kampene. Med seieren i dag står de med en poengfangst på 13 poeng i løpet av de siste fem kampene.

art2_krak

Førsteomgangen bestod av veldig mye Nesodden-spill utenom de helt store sjansene. Hjemmelaget hadde riktignok en god mulighet på heading rett foran mål, men ballen gikk til innkast. Kråkerøy var mer giftig i sjansene og hadde en trippelsjanse hvor Glenn Arne Hansen viste gammel klasse med to feberredninger. Nesoddens 1-0-scoring kom etter 44 minutter ved at Mathias Skindlo slo gjennom til Haaken Munthe-Kaas på venstresiden, hvor sistnevnte flikket ballen vakkert forbi Kråkerøys keeper, Giedrius Kvedaras. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0.

Art3_krak

Etter pause økte Nesodden ledelsen etter 53 minutter på scoring av Nesoddens Lars Neerbye, på ca 18 meter avslutter han med et plassert skudd nede til venstre i mål. Nesodden skapte flere gode sjanser i andre omgang, og Kråkerøy var kun frampå en gang i løpet av hele andreomgangen på en corner. Nesodden tok helt over banespillet og skapte sjansene, i tillegg til mål. For i det 79 minutt ble Ozan Turan felt innenfor 16-meteren til Kråkerøy, og Nesodden fikk straffe. Tallak Bright-Taylor plasserte den trygt til høyre for keeper og Nesodden ledet 3-0. Nesodden gikk så opp til 4-0 etter mål av Tallak igjen på pasning fra Mads Dyrseth. Kråkerøy fikk et trøstemål på overtid, slik at sluttresultatet ble 4-1. Det største tapet for Kråkerøy hittil i serien.

En god kamp av Nesodden som virkelig er i form om dagen!

art1_krak

Art4_krak

Alle foto: Thomas Vermes

Se 3-0-scoringen til Tallak Bright-Taylor her:

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar