Sommertanker!

Endelig er det sommerferietid! Mange av våre lag er ute og spiller turneringer nå i sommerferien.

Jeg ønsker dere alle lykke til! Opplevelsen av å være «på tur» sammen som spillergruppe gir mange av dere uforglemmelige minner. Jeg er glad for at vårt fotballstyre har nedfelt tydelige retningslinjer for «Fotball og alkohol«. Som engasjert i Nesodden er det av avgjørende betydning at de voksne rundt lagene er ansvarlige som rollemodeller og ledere. Jeg tillater meg også å nevne at så lenge man har andres barn i bilen, har man «umistelig last». Vær snill og kjør pent. Når farten blir høyere, øker også skadefaren, selv om en selv ikke er skyld i ulykken… Barna skal føle seg trygge fra start til mål i alle faser av slike turer.

GJØR NOE MER UT AV OPPHOLDET
Fotball for Kids – Gjør noe mer ut av fotballturen
Jo mer vi som er rundt spillergruppen fokuserer på andre ting enn resultatet i kampene, jo bedre blir totalopplevelsen for spillerne. Vedlagt er en strålende artikkel om aktiviteter som man kan igangsette for spillerne. Les denne. La deg inspirere! Slike trivselstiltak kan være øyeblikkene spillerne husker aller best fra turneringen. Det, og kanskje det første kysset…

Ha en strålende sommer alle sammen i Nesodden Fotball!

Legg igjen en kommentar