J13: Solid seier

På en støvete grusbane på Bjørndal spilte Nesodden Jenter 13 vårsesongens siste seriekamp onsdag 17. juni. På grunn av skoleavslutninger stilte Nesodden med sterkt redusert tropp. Dette var imidlertid en utfordring jentene tok på strak arm!

Allerede etter 4 minutter satte Nesodden den første ballen bak motstanderens keeper. Kjappe pasninger, ut på kanten, innlegg til spiss som legger igjen til sentral midtbane. Skuddet som kom var både velplassert og hardt.

Det skulle bli mer moro for de tilreisende. Godt keeperspill og solid forsvarsspill gjorde at resten av laget kunne konsentrere seg om det offensive spillet. Nesoddens Jenter 13 har over lengre tid lagt vekt på å bruke bredden og samtidige løp. Jentene fulgte spilleplanen til punkt og prikke, og da dommeren blåste til pause ledet Nesodden 5-0.

Bjørndal kom mer med i andre omgang, og reduserte en gang. Nesoddens spillere var imidlertid ikke fornøyde, og fortsatte trykket. Varmen og støvet gjorde sitt til at jentene ble slitne, men resultatene gav tydeligvis energi. Tre scoringer til Nesodden i andre omgang gjorde at jentene kunne returnere til halvøya med 8-1 seier. Ekstra gledelig at hele fem jenter scoret de åtte målene, og samtlige jenter spilte opp mot sitt aller beste.

Det er alltid gledelig å se at treningen gir resultater. Like gledelig er det at så mange jenter står frem og tar ansvar samtidig. Fortjent seier, og nå er det fortjent sommerferie. Vi gleder oss allerede til høstsesongen!

15 34 5 6 7 8 9 10 11 14

 

Legg igjen en kommentar