G13: Flott helg på Elverum for G2001-lagene

I forrige helg deltok både breddelaget og satsningslaget i G13 på Elverumsturneringen. 35 spillere pluss trenere, lagledere og andre foreldre tilbrakte helgen på Elverum hvor vi hadde kamper fra fredag kveld til søndag formiddag.

Av Inge Larsen

I strålende vær ble dette en flott helg. Vi var heldige med innkvarteringen ved at vi fikk overnatte i en stor gymsal og dette medførte stor fysisk aktivitet i pausene mellom kampene. I tillegg til kamper ble det også tid til å vise danseferdighetene på diskotek på lørdagskvelden.

Sportslig gikk det også bra da begge lagene kom til semifinaler (B-sluttspill for breddelaget og A-sluttspill for satsningslaget).

Det er en fin gjeng med gutter å dra på tur med og dette kan absolutt gjentas til neste år.

Trenere og lagledere

Legg igjen en kommentar