Heldagstilbud på Telenor Xtra!

I uken før skolestart (uke 33) gir vi tilbud om heldagsoppehold på Telenor Xtra / Fotballakademiet både til barn 8-12 år som går på Telenor Xtra og til dem som ønsker å prøve seg. Vi åpner opp portene kl 09.30 og avslutter kl 16.30 hver dag denne uken!

Vi kommer til å gjennomføre 2 fotballøkter per dag, der den første på formiddagen er fokusert på individuelle ferdigheter (minimum 1000 ballberøringer) og den andre «vanlige» Telenor Xtra-økten tar seg av relasjonelle ferdigheter gjennom mye spill i ulike former. Begge øktene ledes av våre trenere og instruktører fra Telenor Xtra slik at vi får høy kvalitet og vi kommer til å ha egen keepertrener tilstede. I tillegg til treningsøktene kommer vi gjennomføre ulike aktiviteter og konkurranser som stimulerer motoriske/koordinative og sosiale ferdigheter.

Pris

275 kr / dag


Telenor Xtra-deltakere betaler ingenting ekstra for heldags tilbudet dagen man er meldt på. Øvrige dager 200 kr / dag.

Berger Stadion 

Man-fre 09.30 – 16.30

Fotballøkt 1: 10.00-11.15, økt 2 14.30-16.00. Lunsj serveres 12.15-12.45 og deltakerne får frukt før og etter aktivitet).


Påmelding

Send påmelding på e-post til akademi@nesoddenfotball.no.
Påmeldingen må inneholde spesifikasjon av dag(er), navn på deltaker, fødselsdato, skoletilhørighet samt navn og kontakt informasjon til foresatte (tlf og e-post). Telenor Xtra-deltakere trenger kun å spesifiere dag(er) for heldagstilbud.

Meld deg på Telenor Xtra og bli en del av et sunt og utviklende miljø basert på trygge og forutsigbare rammer.

Legg igjen en kommentar