Spillemessig bra nok!

BERGER STADION (Nesodden 1-3 Sarpsborg 08 2): Ozan Turan ble Nesoddens eneste målscorer mot rekruttlaget til Sarpsborg 08 som bestod av 5 tippeligaspillere. Det ble en kamp hvor laget slapp inn møkkamål, men hadde fortjent så mye mer sjansemessig og i spill totalt sett.

Hovedtrener Jan Vidar Syvertsen har fått en utfordring med å lede laget ut sesongen, og det var ingen enkel motstander som gjestet Berger-gresset mandag ettermiddag. Og etter få minutter av kampen så det ikke lovende ut.

Etter 7 minutter var Sparsborg 08 i ledelsen, etter et skudd fra 20 meter som plutslig var i mål bak vår keeper Mathias Møller. Nesodden hadde en svak start og hang etter i begynnelsen. Det skulle likevel ikke ta lang tid før halvøyalaget kom inn i kampen. Rett etter avspark fra midten var Nesodden farlig frampå, men skuddet gikk himmelhøyt over mål.
Like etterpå finner Tallak en godt plassert Kim Viken på løp, men keeperen reddet skuddforsøket.

Før det hadde gått 10 minutter hadde Nesodden sin tredje gode sjanse. Ozan Turan dro av en stopper, og skøt med god kraft fra spiss vinkel. Keeper var heldig og klarte å fange ballen under seg på vei ned. Et godt skudd fra Turan.

Til tross for flere gode Nesodden-sjanser var det likevel Sarpsborg 08 som skulle være dødelige effektive. Etter 26 minutter gikk dem opp i 0-2, og nok en gang var det løp gjennom midten som ga utslag for bortelaget. Bortelaget skapte like etter en kjempesjanse, men heldigvis fikk forsvaret klarert ballen på utsiden av Nesoddens mål.

Etter 32 min får Sarpsborg frispark fra ca 20 meter. Frisparket ble slått kontant opp i krysset, utagbart for vår Møller i mål, og bortelaget ledet nå 0-3.

Nesodden skapte flere gode sjanser, og på overtid av første omgang slo Dennis Tjernshaugen en flott diagonal pasning opp til Tallak, men sistnevnte avsluttet rett på keeper og Nesodden gikk til garderoben målløs.

Andre omgang var det bare ett lag på banen. Og etter 53 minutter skjøt Lars Neerbye ballen opp i tverrliggeren bak Saprsborg-keeperen, mens på returen var Ozan Turan som elegant plasserte ballen i mål. Nesodden hadde redusert til 1-3. Flere mål skulle det ikke bli, men Nesodden hadde fullt fortjent uavgjort mot et meget rutinert rek-lag fra Sarpsborg.

Dette er en kamp hvor Nesodden skal ta med seg spillet videre til de neste kampene, som fort kan resultere i flere poeng i høstjakten.

Foto: Casper de Capua

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar