G14-1: Obos Cup Kvartfinale , Nesodden – Vestre Aker 2-3

(VG/BERGER STADION): « VI HADDE SERIE LEDEREN I AVD 2 I KNESTÅENDE, MEN DE KLARTE Å REISE SEG OG FIKK INN SISTE FULLTREFFER LIKE FØR GONG GONGEN LØD»

Av Magnar Glimsdal

Etter den noe miserable forestilling Onsdag kveld, var vi nokså spente på hvordan møte med ett av Oslos beste lag skulle bli. For det var ikke noe dårlig lag vi skulle møte Vestre Aker leder sin 1 divisjons avdeling, hadde slått ut både Lyn og Kjelsås med solide siffere hhv 4-1 og 3-0 på vei til denne kvartfinalen. Med sol og 18 grader lå alt til rette for en fin fotball kamp.

 

Kampen begynner nokså jevnspilt lagene føler litt på hverandre, Emil og Preben jager i åpningen av kampen, etter 11 min for vi ett frispark fra 25meter, Enrique lader kanonen men skuddet går like over. Etter dette for bortelaget litt overtak, i løpet av 4 min har Aziz vår keeper to kjempe  redninger, vi nærmer oss 25 min og Aziz holder oss inne i kampen. Max er på ett herlig driv, det ender med corner til oss, både corneren og det på følgende frisparket vi får blir resultatløs men vi skaper i hvert fall halv sjanser, Vestre Aker har en ny mulighet like før pause men igjen redder Aziz og vi går til pause med 0-0.

 

Andre omgang starter vi meget bra nå tar vi over mer av banespillet og så i det 42 min får Kasper ett innlegg i boksen og på kaldt Kasper vis, legger han ballen utagbart for keeper  i nettet  og vi leder 1-0 ! Og nå er vi inne i en meget god periode, kun to min. senere , Jørgen får ballen og han ser en Noah som er på ett herlig løp, han får med seg ballen og setter ballen i mål og vi leder plutselig 2-0 !!  Men i fotball kan ting skje fort to minutter senere er det Vestre Aker som er i angrep , angriperen dere blir felt innen for 16 meteren og vi får gult kort og 5 min utvisning, men den påfølgende straffen blir satt i tverrliggeren og over.

 

Dette trigger Vestre Aker som tuller opp det ene angrepet etter det andre Kaptein Fridtjof og Carl rydder stadig opp og holder Vestre Aker på avstand, men i det 49 min for V Aker sin redusering  og det står 1-2.

Det er 20 min igjen klarer vi å stå imot ?    Ja da vi har mer krefter igjen, Preben kjemper seg ned sidelinja og får lagt inn til Max som skyter med skuddet går like utenfor. Så har V, Aker en ny kjempe sjanse, men vi går i angrep igjen, Trym som kjemper heroisk på midtbanen blir tatt stygt og V Aker får 5 min utvisning, de må ty til enda flere ulovligheter og får ENDA en 5 min utvisning, uten at vi dessverre klarer å utnytte det.

I stedet får Vestre Aker en NY straffe 5 min før slutt  og denne gangen går den inn og det står 2-2, kampen blåses av og det blir lagt til 2 x 5 min dvs. første målet vinner.

 

I første ekstra omgang  får V Aker ett frispark det går over, Enrique er frampå for oss men V Aker rydder unna, Jørgen snapper opp ett utspill får lagt inn til Preben som er i en god scorings posisjon men blir avblåst tvilsomt for offside. I andre ekstra omgang går det 3 minutter så kommer Vestre Aker sin spiss inn i feltet og med ett velplassert skudd så sender han laget sitt til semi finalen og vi må si takk for oss.

Men dette er en kamp vi kan være stolte over vi fikk gitt ett av Oslos beste lag skikkelig motstand og vi så hvor glade de ble over seieren de var nok lenge siden de måtte slite så mye for en  cup triumf og vi fikk vist at vi kan hvis vi vil!! Takk for en herlig spennende kamp gutter !!!

Legg igjen en kommentar