Gutter 14: 3 Div. : Nesodden2 – KFUM3 (4-2) *** 1 Div. :Nesodden – Klemetsrud (3-1)

(VG/BERGER STADION): «TO SEIERE AV TO MULIGE, REKORD RASK SCORING, DET VAR FASITEN PÅ ÅRETS SISTE «ONSDAGSKVELD FRA BERGERBANEN»

Av Magnar Glimsdal

G14-2

Første kamp i går var oppgjøret mellom Nesodden og KFUM, da denne kampen allerede er omtalt i en annen avis vil jeg bare nøye meg å si at det var en meget trivelig kamp å se på for en Nesodd supporter, og når man i ettertid for høre at avspark trekket faktisk var planlagt , kan man ikke annet enn å bli imponert, jeg trodde grunnen til at KFUM spillerne så litt fortumlet ut var at de hadde kjørt disse svingete veiene hit til Nesodden, men det var dette innøvde trekket som gjorde det, og jeg klokket inn 1-0 scoringen på 14 blank (må være årets raskeste scoring uansett klasse) at vi ledet «bare» 2-0 til pause skal KFUM være svært glade for.

KFUM s redusering tidlig i andre omgang skapte litt spenning, men vi føler at gutta har kontroll omgangen igjennom !

Fakta:    Nesodden 2 – KFUM 3 :  4 – 2 (2 – 0)  , Mål Nesodden: Oskar (2), Leo og Eirik.

 annen avis –  Av Håkon Hake-Steffensen

Etter at vi spilte 6-6 borte mot KFUM i vår-kampen, så vi for oss at det kunne bli en jevn kamp i dag også, selv om KFUM ligger godt bak oss på tabellen, Vi var enige om å gå offensivt ut, og la opp til et avspark-trekk: Avspark, tilbake til Filip, hele midtbanen og angrepet rett i angrep, langpasning og scoring. Planen ble fulgt til punkt og prikke, og Leo var påpasselig frempå og scoret sikkert, før det var gått 15 sekunder:) 
Spillet jevnet seg noe ut, men det var vi som var det klart førende laget, og som hadde sjansene. Mange fine kombinasjoner, og gutta vartet opp med lekent spill. Halvveis i omgangen fikk vi indirekte frispark på 12 meter etter at KFUM-keeperen tok et tilbakespill i hendene. En liten pasning, og Oscar dundret ballen i mål. 
Etter snaut 10 minutter av 2. omgang fikk KFUM en enkel redusering, og de fikk fornyet håp. Vi fortsatte å spille godt og klokt, og etter klabb og babb foran KFUM-målet, var Eirik sist på ballen, og vi var igjen 2 mål foran. 
4 minutter før slutt var vi ikke nøyaktige nok i markeringene på en sjelden KFUM-corner, og med et lykketreff på ballen stod det 3-2. Nicolas gikk umiddelbart etter avspark i angrep i herlige kliv, ned på dødlinja på høyre side, og knallet inn foran mål. Ballen gikk gjennom hele feltet, og på 18 meter stod Oscar igjen klar med kanonen, og 4-2 til oss. Dermed ble det en meget fortjent seier til oss, etter mye godt spill. En stor takk til Ask på G2001, som tok utfordringen og tok plass i målet vårt. Han hadde flere store redninger, og dermed ble Peder og Oscars debut som keepere utsatt til en senere anledning:) Nå blir det Bøler-cup på mange av oss fredag og lørdag, før vi avslutter uka med bortekamp mot Klemetsrud 2 på søndag. Mange spillere er tatt med der, men etter en helg med mye cupspill, er det greit å ha noen spillere å gå på. 

 

 

 G14-1

Andre kamp i går var oppgjøret mellom Nesodden og Klemetsrud, Klemmetsrud hadde slått oss 4-1 i Mai og de er ett fysisk sterkt lag, så vi visste at det ville bli en tøff kamp og gutta var forhåpentligvis klare for revansje!

De første 10 minuttene bølger spillet fram og tilbake uten de store sjansene til noen av lagene, det er gjerne slikt ,  men i det 13 min for Jørgen en herlig pasning fra Kasper, han går på ett flott lang løp og gjør 1-0 ! Fem minutter senere er det Jørgen som bryter på midtbanen legger en pasning til Max som går på ett godt løp og han for lagt inn til Kasper, som skaffer seg en kjempe mulighet men skuddet går like utenfor., I det 20 min er det Preben som tar med seg ballen og skaper trøbbel for Klemetsrud, men skuddet blir reddet, Preben jobber iherdig nå. Vi har trykket nå og vi får stadig cornere, alle blir de presist lagt inn av Petter, i det 28 min resulterer corneren panikk i forsvaret til Klemetsrud og dertil påfølgende redning på streken ! Klemetsrud er heldige som ikke har flere baklengs til pause.

 

Andre omgang starter jevnt igjen, bak hos oss har Kaptein Fridtjof full kontroll og med Carl, Markus og Petter så virker forsvaret solid.. Det at Klemetsrud var ett fysiskt lag har vi allerede nevnt og frisparkene er mange, Preben blir felt på 25 m, Petter lader kanonen i det 42 min  men skuddet blir reddet, tre minutter senere tar Markus ett kjapt frispark som sender Jørgen på løp og er bare en skostørrelse unna for å kunne vippe ballen forbi keeper.

Klemetsrud er på sine visiter og har en kjempe sjanse i det 45 min, men de har vanskligheter  med å komme gjennom våre midtbane krigere Oskar, Trym og Max sammen med Noah og Emil har de en god dag på jobben.  Henrik skaper også trøbbel for Klemetsrud med sin hurtighet.

I det 49 min har Oskar en dobbel mulighet, han for skutt engang og for tak i returen med det andre skuddet blir reddet. Preben er på ett nytt løp, skaffer oss corner, den legger Corner-Petter perfekt inn og der stanger Max ballen like utenfor..

Oskar er igjen på farten med skudd foten i det 52 min men det harde skuddet går like utenfor. I det 57 min slår Petter en perfekt frispark inn i feltet og det blir panikk i Klemetsrud forsvaret for ryddet unna, men bare så langt ut at Oskar for lagt en perfekt langpasning  til Jørgen som rekker ballen før den utrusende keeperen og legger ballen i målet og 2-0 !! til oss.

I det 63 min reduserer Klemetsrud til 1-2 og spenningen stiger , så får Klemetsrud gult kort og 5 min utvisning uten at vi for utnyttet det med en scoring eller to.

Klokken tikker mot fulltid men dommeren har lagt til mye i kveld, vi stanser Klemetsrud sine forsøk. På  overtid har Kasper en ny sjanse manglet bare noen centimeter lengre ben. Jørgen skaffer oss en ny corner og denne gang bytter vi litt om  Oskar tar corneren og den treffer Petter med pannen men headingen blir reddet på streken han tar selv tak i returen….og 14 sekunder før dommeren blåser av for fulltid setter Petter ballen inn i målet og vi vinner 3-1 !

En ny kamp er vunnet og gutta skal ha all ære for innsatsen, dette lover godt før den siste kampen i serien neste onsdag og ikke minst Nordea EliteCup.

Fakta:    Nesodden – Klemetsrud  3 – 1 (1 – 0) Mål Nesodden: Jørgen (2) og Petter (1)

Legg igjen en kommentar