G14-2: Storseier i siste seriekamp

Berger Stadion: Strålende sesongavslutning !
Av Håkon Hake-Steffensen
I kveld møtte G14-2 Langhus 2 på Berger stadion. Siden det var siste seriekamp for i år, valgte vi en 4-3-3 variant. Vi tok umiddelbart grep om spillet, og gutta kjørte pasningsspill med stor kvalitet. Småspillet satt, kommunikasjonen mellom gutta var god, og etter 6 minutter var Emil frempå etter fint spill, og scoret. Mot slutten av omgangen løsnet det skikkelig for oss, og Emil scoret to til: På en heading (for første gang i kamp, ifølge ham selv), og deretter på en krempasning fra øverste hylle. Servitør: Mikkel. De siste 5 minuttene hadde vi et konstant press på Langhus, og scoret ytterligere 3 mål, ved Noah, Andreas (straffe) og Casper.
I pausen var det ikke mye annet å gjøre enn å berømme gutta for en fantastisk 1. omgang, men vi kunne bli enda bedre til å bredde spillet mer ut på kantene.
Langhus prøvde å flytte spillet høyere opp på banen i 2. omgang, men vi presset dem raskt over på defensiven. 7-0 kom på straffe ved Andreas, etter at Fredrik var blitt felt. Så fikk Langhus mål på et langskudd, før det var Fredriks tur til å score. Casper fikk nok et mål etter godt spill, før dagens angrep kom: Fin ball ut på høyre kant til Fredrik, som avanserte til dødlinja. Innlegget var perfekt, over keeper, og på bakre stolpe var Haakon på plass, og scoret. Som tatt ut av læreboka:) Noah satte deretter sin andre for dagen, før Langhus reduserte på en god kontring. Emil avsluttet kampen med sin 4. scoring, og dermed endte det 12-2 til oss.
Svein og jeg var meget imponert over guttas spill idag. Årsbeste med god margin, der vi gjennom strålende spill gjør at Langhus nesten ikke var over midtbanen, med unntak av ved scoringene. En super avslutning på sesongen, og så snek vi oss forbi Bøler på tabellen, med flere scorede mål:) Kampen mellom Ski 2 og Bækkelaget 2 avgjør om vi blir nr. 3 eller 4 i årets serie. Grattis gutta!!
Nå venter en fortjent pause fra organisert trening, før vi fortsetter igjen mandag etter høstferien. Hold gjerne formen ved like ved løkkefotball og egentrening.

Legg igjen en kommentar