Uavgjort mot Østsiden

BERGER STADION (Nesodden 1-1 Østsiden (0-1)): Nesodden tok et viktig poeng mot Østsiden etter lørdagens kamp på Berger stadion. Glenn Arne Hansen gjorde nok et comeback for Nesodden i Mathias Møllers fravær, og studenten Mathias Berge deltok også på kampen for anledningen.

Nesodden åpnet klart best og hadde et tidlig frispark som gikk i stolpen og ut, men Østsiden skulle likevel score på sin første mulighet. Etter knapt 20 min ledet Østsiden, og tok over kampen ved å skape flere store sjanser. Til pause var resultatet 0-1 favør gjestende lag.

Andreomgangen var det Nesodden som skapte det meste som var av sjanser. Åtte minutter ut i andreomgangen kom Nesoddens utligning. Ozan Turan avleverte et hardt skudd opp i aluminiumen over Østsiden-keeperen, men ballen returnerte ut i feltet igjen. Der var Magnus Haugstad som fikk kontroll på ballen, dro av en forsvarer og satte ballen til side for keeper. Haugstad hadde sikret et viktig poeng for Nesodden med sin scoring.

Amta: Uavgjort mot Østsiden

Det ble ikke flere mål i kampen og Nesodden holder dermed Østsiden bak seg på tabellen videre til neste serierunde.

Foto: Per Wollbraaten.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar