Presentasjon A-lag Herrer del II

Christian Davidsen

Sesongens obligatoriske kamper nærmer seg, og vi fortsetter å presentere halvøyas spillerstall for sesongen 2015.
Fra de yngste går vi direkte over til de eldste og mest rutinerte.
Kim Viken (f. 1983) har vært tro mot Nesodden i hele sin karriere, og går løs på gud vet hvilken  sesong. Angrepsspilleren har gjennom alle årene i hvitt og svart nettet jevnt og trutt, som han alltid markerer triumferende med en knyttneve mot himmelen, gjerne med en piruett. En spiller som er lett å lese på kroppsspråket om ballen triller hans vei. I medang blid som en lerke og full av krefter;-) I motgang, som når dommeren misser holding i feltet, da er det mer titting i gresset. Vi håper på medvind for deg i alle omgangene i år, Kim!
Christian Davidsen (f. 1990) arbeidsjernet med skuddfoten på midtbanen for Nesodden. Viktig for laget og gruppa med sin mentalitet til alltid å arbeide hardt.  Selv om også han kan svinge i prestasjonene, gjør han aldri en dårlig kamp. Å ha et høyt dårligste nivå er en god  egenskap, og har gjort 25-åringen til en naturlig kaptein de siste årene. Denne sesongen blir Christian kanskje viktigere enn noen sesong før. Forhåpentligvis knaller han ofte til slik han gjorde i 2013-sesongen, som førte til at TV2 viste hans kvaliteter.
KimViken[1] (2)1621986_10154091275935276_7694629703190808351_n[1] (2)

Legg igjen en kommentar