NM: Tap mot Ås

BERGER KGB (Nesodden 0-2 Ås (0-0)): Nesodden tok i mot divisjonskollega Ås på Berger i kampen om avansement til første runde av NM. Til tross for et meget ungt NIF-lag, hang Nesodden lenge med i kampen.

Første omgang var det lite som skjedde. Begge lag produserte ikke stort av sjanser, men det var først i andre omgang at ting skulle ta seg opp.

Etter pausen tok Nesodden seg framover på banen og var frampå med flere store sjanser. Halvøyalaget hadde bra trøkk og hjemmepublikummet øynet håp for avansement, men «ut av det blå» fikk Ås en scoring på en kontring. Ballen fikk en perfekt bue over Nesoddens keeper Bendik Kilander, utagbart for sisteskansen. Mye av lufta gikk ut av hjemmelaget, og Ås sikret seieren etter sin andre scoring tett inn mot sluttminuttene.

Dermed ble det ikke noe cup-eventyr på Ullevaal i år, men vi prøver igjen til neste år.

Bytter:
Love ut – Henke inn (46. min)
Patrick Granås ut – Sjur Sæbjørnsen inn (72. min)
Dino Palos ut – Philip Rustad inn (84. min)

Mål:
0-1 (65. min)
0-2 (81. min)

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar