G15-1: 1. Div: Nesodden – Kolbotn (1-2)

(VG/KGB): «EN SCORING ETTER 3 MIN (!) HJALP IKKE , DET BLE INGEN 3 POENGER I SERIEÅPNINGEN»

Av Magnar Glimsdal

Det var sol men det var kaldt på Berger i går kveld, 34 tilskuere, 3 hunder (hvorav to ble veldig venner). Selv om det var kaldt så varmet guttas spill  meget godt de første minuttene av kampen.

Kolbotn var likevel raskt oppe på en farlighet men vi ryddet unna , og det var Enrique som fant Kasper med en utsøkt langpasning , Kasper gjør som han pleier fosser ned langs sida, skrår inn mot 16 meteren og legger ballen utenfor keepers rekkevidde og det står 1-0 !!!  etter 3 –tre- minutter !!! Strålende  og de neste minuttene skaper vi masse sjanser. 4 min Enrique legger nå inn i feltet til Kasper men skuddet går bare noen centimeter over. 5 min nå er det Kasper sin tur å sende en langpasning til Casper , han stormer mot mål men Kolbotn forsvaret får klarert til corner. Casper slår en utsøkt corner som treffer pannebrasken til Enrique men ballen treffer tverrliggeren og Petter er på returen, men Kolbotn får i panikk ryddet unna ballen.

 

Men så skjer det noe, vi mister vår fighting spirit og slepper Kolbotn inn i kampen og det er rettferdig når Kolbotn utligner til 1-1 etter 13 min.  Kolbotn skaper flere sjanser så midt stopper pare Emil (2001) og kaptein Carl har en travel dag på jobben. Men i det 20 min går Carl inn i nok en duell men denne ganger for han se både sol og stjerner, og må ut med skade og blir ute resten av kampen. Heldigvis har vi en heltent Max som går ned i forsvaret og fortsetter i Carls gode spirit. Kolbotn får ett frispark på 18 meter , Adam gjør en flott enhånds redning og slår ballen over via tverrliggeren, på den påfølgende corneren blir det litt klabb og babb i forsvaret vårt , skuddet fra Kolbotn går heldigvis like utenfor. Dermed går lagene til pause på stillingen 1-1.

 

Andre omgang starter denne gang dessverre for oss med ett massivt press fra Kolbotn, vi noterer oss 4 store Kolbotn sjanser de første 10 minuttene og bare for å gjøre vondt verre så blir Enrique skadet og må ut for resten av kampen, det begynner å tære på isposene våre.

De neste minuttene blir vi presset tilbake og i det 20min så kom scoringen vi hadde fryktet , det lå liksom i lufta og Kolbotn har snudd resultatet til 2-1 til gjestene.

Men så er det som vi heldigvis våkner opp igjen, ett av de lange innkastene til Casper treffer Kasper og det blir en stor sjanse, men Kolbotn keeper slår ballen til corner. I det 26 min sender Max i vei en langpasning som finner Jørgen, og med ett fikst hælspark (eller hva nå det var) sender han ballen til Henrik som plutselig er nærmest alene mot keeper men lobben hans går dessverre like over tverrliggeren.

Nå presser vi Kolbotn langt inne på egen banehalvdel, vår keeper Adam er oppe på cornere, men Kolbotn får ryddet unna. I det det er igjen 2 min av kampen , får Jørgen ballen på sidelinja ,går forbi en Kolbotn forsvarer men han blir hekta og felt like utenfor 16 meteren  ned mot dørlinja, den presise frisparket slått fra Casper og treffer perfekt pannen til Nico !!   Alle «ser» ballen i mål, Nico har helt sikkert drømt om «scoringen» i natt, som på en eller annen måte IKKE gikk inn i nettmaskene !! Og dermed så endte vår første seriekamp med ett 1-2 tap .

Hvis vi husker de første 10 minuttene og de siste 10 minuttene og glemmer de i midten, så har vi lov til å se fram til mange spennende kamper utover sesongen. Skal ikke skylde på alle skadene vi har, men som journalist så ser jeg fram til at vi kan stille ett skadefritt mannskap på banen, da kan jeg GARANTERE at det blir gøy å følge disse flotte guttene !!

 

Nesodden- Kolbotn 1-2 (1-1) Scoringer: Kasper.

 

Mg+

Legg igjen en kommentar