G15-1: 1. Div 19.04.15. Lambertseter – Nesodden 8 – 2

(VG/LAMBERTSETER): « ETTER 20 MIN GIKK KAMPEN I SAMME FARVE SOM DRAKTENE VÅRE, DESSVERRE SPILTE VI I DE SVARTE BORTEDRAKTENE ! »

Av Magnar Glimsdal

Kampen startet som «normalt»,  Kasper hadde ett herlig raid ned langs linja og inn mot keeper, men skuddet gikk like utenfor. Kapteinen for kvelden Max ryddet opp i sjansene til Lambertseter, så ble det mye kjemping, men så begynte Lamertseter og ta over mer og mer og som man sier: «De som vinner duellene vinner kampen !»  og det fikk vi ett eksempel på denne kvelden, vi ble løpende etter og var sjeldent først på ballen og det var fortjent  da Lambertseter gjorde 1-0 i det 22 min og da føltes det som om kampen gikk i svart ! Tre minutter senere gjør de 2-0.

Men minuttet senere i det 26 min for vi ett lite håp, Enrique har ballen og fører den inn i 16 meteren og blir felt og dommeren blåser straffe ! Kaptein Max tar ansvar og skyter hardt men keeper redder men han tar selv returen og vi reduserer til 1-2, men det var bare ett lite lysglimt, førsteomgangen siste 11 minutter rakner det fullstendig og Lambertseter score fire ganger til , slik at vi går til pause på stillingen 1-6 !

 

Andre omgang er bare 5 minutter gammel når vi for ytterligere ett baklengs og stillingen er 1-7, to minutter senere har vi ett snev av ett lysglimt til, Jørgen sender en ball ut til Kasper som igjen er på ett godt driv langs linja, kommer ned til dørlinja og legger en 45 graders pasning inn i feltet, der står Henrik og skuddet han går via en Lambertseter forsvarer og i mål og vi reduserer til 2-7.  Men minuttet senere får Lambertseter straffe, men Sebastian vår innleide 2002 keeper redder mesterlige og bokser ballen til corner og i den påfølgende corner er han ute og plukker ned ballen ! Her mine venner har Nesodden ett stort keeper talent !!

I det 53 min roper vi på frispark men dommer vinker spillet videre og i stedet er det Lambertseter som scorer sitt åttende mål,

I kampens siste fem minutter har Noah en flott dobbel sjanse men det siste skuddet går over og dermed ender denne kampen med ett sviende 2-8 tap og vi glemmer denne kampen hurtigst mulig.

 

Lamertseter – Nesodden  8-2 (6-1) Mål: Max og Henrik.

 

 

Mg –

Legg igjen en kommentar