G15-2: 3. Div 23.04.15: KFUM 3 – Nesodden 2 (3 – 5)

(VG/EKEBERG): «FØRST LÅ VI TO MÅL BAK, MEN VI ENDTE TO MÅL FORAN !!»

Av Magnar Glimsdal

Selv om det var sol og 11 varme grader for de ca 23 fremmøtte tilskuere, så var det litt små kaldt i en trekk fult KFUM bane torsdag kveld, og det så ut som spillerne også syntes det var litt utrivelig og kjølig, vi slapp KFUM inn i kampen direkte og det tok bare 3 min før skuddene mot Ludvig begynte å komme, KFUM takket for vår «gjestfrihet» i boksen og svarte med å gjøre både 0-1 og 0-2 i det 5 og 7 min !!

Vi stod litt lamslått på sidelinja og lurte på hva som var i ferd med å skje….. men gutta skjønte alvoret og tok tak i kampen umiddelbart, kun ett minutt etter siste scoring er Brede på ett flott løp og er igjennom men keeper klarer å rydde unna. Men så i det 12 min for Jørgen en herlig langpasning, løper fra sin oppasser , runder av keeper og setter ballen i det tomme målet og vi har redusert til 1-2 !  Tre minutter senere er Jørgen på farten igjen han dribler av en spiller innenfor 16 meteren og spilleren holder igjen Jørgen med armen og vi får straffe. Jørgen tar selv straffen, keeperen klarer ikke å hindre scoring selv om han får en hånd på ballen og vi har utlignet til 2-2 !!

Spillet bølger nå litt fram og tilbake i det 18 min har KFUM en kjempe sjanse, men Ludvig rydder unna, det er mye fint spill, Leo og Oskar kombinerer flott sammen med Brede. KFUM må felle Jørgen og de for gult kort og 5min utvisning, Leo tar frisparket men keeper redder.

Helt kontroll har vi ikke, i det 27 min for KFUM corner og på bakerste stolpe svikter markeringen og en KFUM spiller for stå og nikke ballen i mål og de går igjen opp i ledelsen 2-3, men med hjelp av Kaptein Vetle og Mikkel styrer vi mye av spillet på midtbanen. Vi presser KFUM høyt oppe på banen, og i det 37min har Jørgen ett lite drible show inne i 16meteren  og det ender med at ballen havner i mål og 3-3 !! I omgangen siste minutt får Jørgen en herlig langball  fører ballen ned langs sida og nede ved dørlinja sender han en herlig pasning til Emil H, som «bare» har å sette foten på ballen men skuddet går like utenfor ! og vi går til pause på stillingen 3-3.

 

Kaptein Vetle  som har storspilt på midtbanen måtte ut med skade og han gir kapteins bindet til Jacob som bar bindet med stolthet. Mikkel føler nok nå at han må ta enda mere ansvar nå som Vetle er ute og det gjør han , han takler og dribler og finter og slår herlige pasninger så det er en fryd for øyet. Og det er bare gått to minutter av annen omgang når han er på ett herlig driv og legger en flott pasning til Emil H som får ladet skuddbeinet, men det vil seg ikke for han , skuddet går i tverrliggeren og over !  Men så endelig fem minutter senere i det 47 min skal det lykkes for den arbeidsomme Emil, først er vi vitne til en herlig kombinasjon mellom Mikkel og Jørgen, det ender med at Jørgen skyter treffer en forsvars spiller ballen går i en bue over keeperen, og da er Emil H på riktig sted og sørger for at ballen går inn i nettmaskene og vi er i ledelsen for første gang 4-3 !! Og nå tar vi mere og mere over spillet og bak i forsvaret regjerer Jacob (nå med kapteinsbind) og Filip de stanser de fleste angrepene , sammen med Ask, Mathias og Enes i forsvaret har de på full kontroll.

I det 67 min så er det en ny kombinasjon Mikkel/Jørgen, på en touch sender Jørgen en pasning til Brede på vingen, han får lagt inn i feltet og der står Emil og Eirik i kø for å score, men det er Eirik som for bakhode/ryggen på ballen og inn i målet med den og så leder vi 5-3 !!!

Det er gøy å se gutta spille , KFUM  blir tvunget til å lage frispark og i det 70 min, blir Jørgen felt rett utenfor 16 meteren, han tar selv frisparket og han er veldig nære men frisparket går i tverrliggeren, og det var det nærmeste vi kom ytterligere en scoring. På slutten av kampen ser vi at 3 – tre-(!)  KFUM spillere prøver å ta fra Mikkel ballen samtidig ! Resultat ? «Tre KFUM spillere ligger strødd og Mikkel legger nok en presis pasning.

 

For en herlig kamp og på bildet ser dere en veldig fornøyd gjeng med spillere.

 

KFUM 3 – NESODDEN 2  :   3 – 5 (3 – 3), Mål: Jørgen 3, Emil H og Eirik ett mål hver.

 

 

Mg+

Legg igjen en kommentar