Nå starter sesongen for fullt!

Selv om mange lag allerede er i gang med kamper er det i de neste to ukene de fleste lagene spiller sine første kamper. Det er bare til å glede seg!
Mange følger med hva som skjer med vårt A-lag. Årets sesong i 3. divisjon vil fortsatt dreie seg om å satse på spillere fra halvøya. Klubben er dog avhengig av at spillere på halvøya satser på NIF og tredjedivisjonsspill. Noen Nesodden-gutter, både «gamle» rutinerte og unge talentfull, som vi svært gjerne skulle hatt med, har valgt å trappe ned, mens noen har søkt lykken høyere i divisjonssystemet.
Neste A-hjemmekamp, lørdag 16. mai kl. 16.00, åpner stadionsesongen. Kom og hjelp gutta til seier!

NIF har endelig fått et senior 11-lag for damer! En herlig miks av erfarne damer og fryktløse ungjenter. Søndag 3. mai kl. 19.30 spiller damene første serierunde hjemme på KGB. Ta turen da vel!

Hver uke spiller mange Nesodden-lag hjemmekamper på ulike baner. Sjekk nederst på siden til nesoddenfotball.no. Der finner du aktivitetskalenderen!

På onsdag ettermiddag på KGB er det hver uke KIWI Miniserie! Her spiller klubbens yngste sine seriekamper i intern serie. Herlig fotballglede vises av barna. Vi voksne har en viktig rolle rundt disse kampene. La trenerne og spillerne ha den ene siden for seg selv. Dette fordi barna og treneren skal utvikle en god relasjon rundt fotballen. På motsatt side står entusiastiske foreldre og fans og heier på og klapper for gode prestasjoner på begge lag. Husk, det er opplevelsen og prestasjonen som er viktig i barnefotballen. Hadde resultatet vært så viktig, hadde du husket alle resultatene fra din podes kamper fra mai måned i fjor…

Ha en strålende fotballvår!

Legg igjen en kommentar