Canal Digital ny sponsor!

Canal Digital er kjent for sin støtte innen norsk fotball. Nå bygger de ut fibernett på Nesodden (les mer her!) og blir gullsponsor av Nesodden IF Fotball! Avtalen gjelder i første omgang ut 2015 og størrelsen på avtalen er dels knyttet opp mot antallet abonnenter Canal Digital får på halvøya gjennom året. Avtalen ble undertegnet og de første kr 25 000,- ble overrakt i går, når Canal Digital sine mål kommer ytterligere kr 25 000,-. Vi håper naturligvis at Canal Digital ser verdien av et videre samarbeid med Nesodden IF Fotball slik at samarbeidet kan både forlenges og utvides.

CanalDigital_art

Canal Digital vil i løpet av kort tid være synlig med sin logo både på klubbens hjemmesider og seil på Berger Kunstgress og Berger Stadion. De vil også være tilstede med egen stand på en del av fotballens arrangementer gjennom året, først og fremst for å informere om utbyggingen på Nesodden og deres produkter, men det vil også være mulig å sette seg opp på interesseliste for å bli kontaktet nærmere. Ta dem godt i mot! I tillegg skal Nesodden IF Fotball hjelpe Canal Digital å nå sine mål.

«Canal Digital er svært glade for å kunne støtte lokalmiljøet og bringe vår tradisjon for samarbeid med fotballen ned på et lokalt plan. Dette handler om å gi tilbake der vi tilbyr våre produkter og tjenester. Når vi sammen med vår eier Telenor gjør en omfattende utbygging på Nesodden som er såpass betydningsfull at den følges av Telenors toppledelse direkte var det naturlig for oss å respondere positivt og raskt når klubben kontaktet oss», sier Rolf Pedersen i Canal Digital. Han legger til at Canal Digital ikke bare er opptatt av å være synlige, men også tilgjengelig, gjennom tilstedeværelse på noen Nesodden IF Fotball sine arrangementer har de flott mulighet til personlig kontakt med befolkningen.

Markedsansvarlig i Nesodden IF er også svært fornøyd med avtalen, «Canal Digital tilhører en av flere vertikaler vi har hatt ønsker om å dekke i forhold til samarbeidspartnere. Det er enda en brikke som faller på plass og et enda et delmål i en langsiktig strategi som oppnås. Når de i tillegg kommer inn med et betydelig beløp så er det ekstra gledelig, spesielt for fotballgruppa som vi vet har jobbet knall hardt for å få økonomien på rett kjøl. Denne avtalen bidrar selvfølgelig positivt til dette! Videre har vi en klar ambisjon om i skaffe Canal Digital resultater slik at de verdien av dette og vil være med oss videre også etter at dette året er omme. Dette er også et flott eksempel på godt samarbeid mellom fotballgruppa og klubbens markedsavdeling, hvor Håkon Olaussen i fotballstyret gjennom sitt nettverk skaffet et lead som marked tok videre, gjennomførte forhandlinger og fikk avtalen signert.»

Legg igjen en kommentar