G15-1: 1 Div : Oppegård – Nesodden 2 – 4

(VG/ØSTREGREVERUD KUNSTGRESS): «EN KALD DUSJ ETTER 21 (!) SEKUNDER, STOPPET IKKE GUTTA VÅRE I GÅR KVELD»

Av Magnar Glimsdal

For var det noe fotball spillerne ikke behøvde i går kveld var en kald dusj, for det var nokså kaldt og småsurt på Greverud, men for oss på tribunen var det egentlig nokså fint, med tak over hodet hadde vi det tørt og med kjempeoversikt over banen og fra vår posisjon så vi at dommeren gjorde oss urett gang på gang (selv om det gikk litt begge veier)

Men vi på tribunen hadde altså nesten ikke funnet plassene våre eller spisset blyantene før ballen lå i nettet bak en fortvilet Adam i målet vårt.  Nøyaktig 21 sekunder tok det før Oppegård tok ledelsen om gutta hadde sett på tabellen som fortalte at Oppegård stod med fire strake tap eller om det var sjokket etter scoringen, vites ikke. Men gutta var ikke med i det heletatt før det nærmet seg 15 spilte minutter.

Da begynte «innkast showet» til Casper, vi får innkast på høyde med 16 meteren, han kaster langt inn i feltet ballen blir stusset videre og plutselig er Magnus helt alene på 5 meter og gjør ingen feil og dermed står det 1-1 !!

Og kun to minutter senere i det 17 min for vi ett nytt innkast nesten fra samme posisjon, panikken brer seg i Oppegård forsvaret «Lengre bak !! han kaster lengere !!» ropes det fra sidelinja ! Nå er det Magnus som stusser ballen videre og den ender til slutt hos Oskar som for puttet den i mål etter retur fra keeper og vi leder 2-1 !!

Og nå ruller vi opp det ene angrepet etter det andre og både Magnus og Kasper har halv sjanser og noen ganger blir vi feilaktig avblåst for offside som da i det 35 min da Jørgen får en kjempe pasning han stikker fra sin oppasser og har klar bane mot mål alene med keeper, men dommeren blåser «offside» men fra vår posisjon så vi at vår spiller var to meter onside !!  Stor misnøye på tribunen tomme kaffekopper kunne raskt ha haglet nedover tribunen, men vi holdt oss i skinnet. I omgangen siste minutt legger Petter inn i feltet, ballen stusses videre til Kasper som nikker ballen men Oppegård keeper gjør en kjempe redning  og vi går til pause med en 2-1 ledelse.

 

Andre omgang fortsetter som første sluttet vi har taket på kampen i det 44 min har Magnus en herlig stuss som gjør at Kasper hadde Oppegårds banehalvdel for seg selv, med ett kobbel av spillere halsene etter seg stormer Kasper mot mål, til slutt for Oppegård avverget , denne gangen, men Kasper skulle få flere sjanser. I det 47 min blir Magnus utsatt for en meget røff takling, han vrir seg i smerte, det ender med at han må forlate banen, i det denne utgaven av avisen trykkes er vi fortsatt usikker på omfanget av skaden, men i følge Magnus sin pressetallskvinne (søster Thea), fortalte hun til oss at «Han overlevde og vil snart være tilbake !».

I mens går kampen sin gang Adam roper og dirigerer og kaptein Carl takler når det trengs. I det 64 min for Max som også har kjempet under hele kampen , han får ballen i midtsirkelen og stusser frekt til Kasper og så er Kasper på løp igjen, han fosser mot mål med hele Oppegårds forsvars rekke i hælene og denne gangen tar de ham ikke igjen og kaldt og rolig setter Kasper ballen i mål og vi leder 3-1 !!

I det 70 min blir det på nytt spenning i kampen, Oppegårds spiss dribler seg forbi det som er av forsvarspillere og reduserer til 3-2. Og nå har Oppegård ett par fete sjanser, men skuddene går like utenfor og vi slipper med skrekken, dommeren har lagt til 6 minutter pgr, av skader og i stedet for at Oppegård utligner så er det vi som helt på tampen av kampen som øker vår ledelse til 4-2 og det er Enrique som gjør en fremragende jobb og kjemper til seg ballen går  mot mål og setter ballen i nettet og kampen er over og vi vinner full fortjent 4-2 !!

 

Oppegård – Nesodden 2 – 4 (1 – 2) Mål: Magnus, Oskar, Kasper og Enrique

 

Mg+

Legg igjen en kommentar