Dagen før dagen – 16. mai

På lørdag, dagen før dagen, 16. mai, får Nesoddens A-lag herrer den største utfordringen hittil i år, å overliste serieleder Oppsal på Berger stadion. Kampstart kl. 16.

16. mai har en 34 år gammel tradisjon i fotballnorge, spesielt i Tippeligaen. Det er gjerne den dagen det trekkes flest tilskuere til kamparenaen på øverste nivå i Norge, og det er gjerne de antatt beste lagene som får hjemmekampen, samt de lag med godt besøkt hjemmebane.

Men det var en tilfeldighet som gjorde dette til en tradisjon. I 1981 ble en utsatt kamp mellom Rosenborg og Fredrikstad flyttet til 16. mai, og folket strømmet til kamparenaen. Siden har supporterne sett fram til terminlisten for kommende år for å se om deres lag ville få hjemmekampen «dagen før dagen».

Nesodden fikk 16. mai-kampen, men er det mulig å få til den tradisjonen her på Berger, i 3. divisjon? Kan vi tro på «publikumsrekord» for årets sesong? Er det mulig å håpe at det blir tresifret antall tilskuere? Alt ligger til rette for en underholdende kamp på ekte gress, og et lag bestående av mange lokale spillere som hever seg et par hakk så fort det er et publikum som støtter dem.

Merk deg datoen, klokkeslettet og stedet:
16. mai 2015, kl. 16.00 på Berger stadion – Nesodden møter Oppsal!

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar