NIF-TV: Nesodden taper aldri mot Selbak!

BERGER STADION (Nesodden 4-1 Selbak): Nesodden har ikke tapt mot Selbak på de to foregående møtene lagene har hatt i nyere tid, og det gjorde de heller ikke i dag!

Se målene nederst i artikkelen!

Nesodden skulle snu 4-1-tapet borte mot Sarpsborg 08 sitt rekruttlag. Og det gjorde de også, med å vinne 4-1! Selv om ikke Nesoddens trener føler dette er en toppkamp av de hvitkledde, så leverte laget likevel så til de grader. Nesodden styrte det meste, og produserte utallige sjanser. Det var nesten mer imponerende at halvøyalaget ikke scoret mer…

Allerede etter 3 minutter ledet Nesodden 1-0, etter scoring av stopperen Mathias Johnsen, hans første A-lagsmål i karrieren. Nesodden fortsatte å produsere sjanser, og etter 35 minutter var det Kim Viken sin tur. Christian Davidsen slår en lang ball fra egen banehalvdel, hvor Kim kommer på bakromsløp. Drar av Selbaks forsvarsspiller, og plasserer ballen i mål. Fem minutter før pause tar Nesodden en litt tidlig pause, og Selbak får straffe, men heldigvis plasseres den i stolperota, og Nesodden klarerer til corner. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-0 til Nesodden.

Andreomgangen brukte Selbak bare to minutter på å redusere til 2-1. Gjestene får et frispark på ca 30 meter, hvor skuddet går i muren, og en høy bue over vår keeper Bendik Kilander, og i mål. Det skulle gå syv minutter av andre omgang før Nesodden var med igjen. Og så til de grader. Kim Viken scoret Nesoddens tredje mål etter et flott framspill av Jakob Bjøndal. Nesodden ledet da 3-1 etter 52 minutter, men en målrik Viken ville ha mer. Bare fem minutter senere setter han sitt tredje for dagen, og Nesodden hadde satt spikeren i kisten for Selbak. En fullt fortjent seier til halvøyalaget, på en strålende solskinnsdag.

Vi prøver igjen: Poengfangsten har begynt – igjen!

Se målene (igjen og igjen) her:

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar