G15-2: 3. Div : Bøler II – Nesodden II 7 – 2

(VG/ HARALØKKA KUNSTGRESS): «ETTER AT SJOKKET HADDE GITT SEG, SPILTE VI JEVNT MED BØLER»

Av Magnar Glimsdal

I overskyet oppholdsvær (delvis) og 9 grader pluss, skulle vi møte ett formsterkt Bøler lag og med våre til dels svake resultater i det siste skulle det vise seg at dette ville bli vanskelig. Når Bøler i tillegg stiller forsterket og setter to førstelags spiller på topp fra start, skulle vi få en lekse vi sent vil glemme.

Men ikke for det de første minuttene er jevnt spilt og særlig Emil er heit på grøten og fyrer løs men skuddene vil ikke inn i målet !,  I det 7 min for Bøler sin første sjanse, etter en corner nikkes ballen kontant i mål , men minuttet etter på for Emil en herlig løpeball og har klar bane mot keeper og Bøler målet men dessverre så rekker Bøler ballen og får klarert.

Men så i løpet av fem minutter har Bøler 3 sjanser og scorer 3 ganger, i det 10, 13 og 15 min ! Og plutselig er stillingen 0-4 !! Og vi har bare spilt ett kvarter !

Spillet jevner seg mere ut selv om Ludvig må ut å gjøre noen kjempe redninger ,  I det 29 min har Brede en meget god langpasning til Jørgen, som kommer seg forbi sin oppasser men alene mot keeper går skuddet like utenfor, Gutta går mere inn i duellene nå og i det 32 min for vi lønn for strevet, Peder har ballen på vår banehalvdel går litt framover og sender inn en lang pasning inn i Bølers 16 meter, der kjemper Emil H til seg ballen  og kjemper ballen inn i mål og vi reduserer til 1-4,  Tre minutter senere får vi frispark på ca 20 meter, Jørgen tar sats og med en herlig skru så «ser» vi ballen i mål, men keeper gjør en kjempe redning.  Så er Bøler oppe igjen og først gjør Ludvig en ny kjemperedning, men han kan dessverre ikke hindre at en av våre spillere er uheldig og setter ballen i eget mål og dermed går vi til pause på stillingen 1 – 5 !

 

Men i starten av andre omgang tar vi tak i kampen igjen, det går kun 4 min, da Jørgen kjemper til seg ballen og i stedet for å skyte selv legger han ballen til en enda bedre plassert Emil, som ikke gjør noen feil og legger ballen i venstre hjørnet og stillingen er 2 – 5 ! To minutter er det omvendt Emil sender Jørgen på løp og alene med keeper ruller ballen igjen like utenfor. Disse to har flere sjanser men mål blir det ikke. Heller ikke når Filip tar frispark fra midtbanen(!) og Bøler keeper for så vidt slått ballen over tverrliggeren, Nå spiller vi bra fotball Peder er veldig aktiv og har stengt helt høyre siden for Bøler sjanser. Men når vi ikke scorer så benytter Bøler anledningen i det 64 og 71 min får vi to nokså like scoringer, ett frispark fra langt hold blir sendt inn i vår 16 meter, vi får dessverre ikke klarert og dermed leder Bøler både 2-6 og 2-7.

Men de siste fem minuttene har vi på nytt ett press på Bøler og etter herlig spill av våre gutter er det til slutt Emil som i det 76 min legger en krem pasning til tvillingbror Noah  (eller var det omvendt J ?) som får æren av og fastsette slutt resultatet til 3-7. Og like etterpå har Preben en stor mulighet til ytterligere å pynte på resultatet men skuddet hans stryker stanga på utsiden.

 

Og dermed blåser dommer av kampen og igjen er ett Gutte 15 lag fra Nesodden blitt felt av jobben som ikke blir gjort i kampens første fase, nytter ikke å vinne fotball kamper hvis du ligger under med  4-0 etter ett kvarter !

Bøler – Nesodden  7 – 3  (5 -1)

Mål:   Emil H, Emil og Noah  (alle med ett mål hver)

 

Mg

Legg igjen en kommentar