David mot Goliat!

Slaget på Follo kunstgressbane! Nesodden spiller i dag mot Drøbak-Frogn i jakten på flere poeng, men det skal også handle om mer…

Mye potensiale
Halvøyalaget har ikke fått helt den starten man håpet på, men laget har likevel vist en formkurve som ser lysere ut for videre eksistens i 3. divisjon. Spesielt forrige kamp hvor laget vant 4-1 mot Selbak, og 4-0-seieren mot Fredrikstad 2. Også 2-2-kampen mot Østsiden viser at laget har mye potensiale, til tross for en helt annen økonomisk rygg enn hva de rødkledde i Frogn kan lene seg på.

«Storebror»
Med to jevne kamper i 2013-sesongen i minnet, og at DFI var i lavere divisjon enn Nesodden en sesong, har de rødkledde stort sett alltid vært «storebror» på A-lagsnivå. Derfor er det ikke bare tabellsituasjonen som gjør dette til en «David mot Goliat»-kamp. Det blir et lokalderby hvor Nesodden forhåpentligvis klarer å hente ut sitt fulle potensiale. For spiller Nesodden opp mot sitt beste, kan Drøbak-Frogn stille med det beste de har og likevel få en enormt vanskelig oppgave.

Det har vært publikumsrike kamper mellom lagene, men spesielt på bortekampene mot DFI har det vært flest tilskuere. I 2013 var det 260* tilskuere på hjemmekampen til Nesodden, mens det møtte 316* på bortekampen.
* Antall tilskuere er det medregnet også sesongkortholdere som ev. ikke har møtt opp.

Slår David Goliat? Kan Nesodden slå Drøbak-Frogn? Det finner du ut på Frogn kunstgressbane i dag kl. 16.00!

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar