Fem mål holdt ikke til seier!

FROGN KUNSTGRESSBANE (Drøbak-Frogn 7-5 Nesodden): Nesodden skåret hele fem mål mot de rødkledde, men likevel skulle det bli tap. Sett bort fra det, var det i 60 minutter av kampen ikke antydning til at det var «topp mot bunn / Goliat mot David» som spilte på kunstgressbanen.

Nesodden fikk verst tenkelig start ved at DFI skåret både etter fem og syv minutter av kampen. De hvitkledde kom fort inn i kampen og skapte flere gode sjanser, men ballen ville bare ikke i mål mens DFI stod med 100 % uttelling på sine sjanser.

Til tross for baklengsmålene var det Nesodden som «hadde kampen». Og statistisk sett skulle Nesodden score minst to mål, av Kim Viken og Ozan Turan. Og førstnevnte skåret på bestilling etter knapt 20 minutter, og dermed tente håpet om å kunne hente inn forspranget. Til tross for tabellforskjellen, så dominerte Nesodden banespillet og sjansestatistikken. Nesodden fikk like etter en annulert skåring for noe dommeren så i feltet foran DFI-keeperen. Så etter ca 23 minutter får Viken spilt ballen inn til en umarkert Johann Kristofferson som enkelt headet ballen i mål. Nesodden hadde hentet inn forspranget til DFI!

2-2_Kristoffersson
Og ikke lenge etter gikk Nesodden opp i ledelsen, etter scoring på corner av Johann Kristoffersson, nok en gang, som plasserte ballen i mål. Rett før kampslutt hadde DFI corner som de skåret på og utliknet resultatet, til store protester fra Nesodden-spillerne som ville ha frispark for nedriving av Viken. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 3-3. En meget målrik førsteomgange.

Andreomgangen skulle ikke bli noe mindre målrik, og Nesodden hadde en mye bedre start enn i første omgang. Laget skapte flere store sjanser, og etter ca 50 minutter skåret Ozan Turan for Nesodden (som statistikken hadde spådd) og halvøyalaget ledet igjen på Frogn kunstgressbane.
ozan_turan_DFI

Men dette skulle være en kamp hvor Nesodden var gavmilde i forsvaret. Ikke lenge etter får DFI-spilleren gjøre hva han vil mot forsvaret, og satte ballen i mål bak Mathias Møller. Dermed var ledelsen igjen utliknet. Og flere mål skulle det bli. DFI skåret på nok en corner og hadde tatt over ledelsen. Likevel var det Nesodden som skapte de fleste sjansene. Og ikke lenge etter var DFI frampå igjen, hvor de får noe som ikke lignet på et frispark i det hele tatt, rett utenfor Nesoddens 16-meter. Frisparket blir slått hardt mot keeper som må gi retur, og dessverre var de rødkledde mest våkne, og puttet ballen i mål. Dermed stod det 6-4 til vertene.

Mathias_Berge_6-5

Nesodden skulle få et mål til. I 3. periode av «hockey»-kampen får Mathias Berge sin skåring, og Nesodden hadde redusert til 6-5, og igjen øynet håpet for i det minste ett poeng, men da DFI puttet sitt 7. for dagen, gikk luften så og si ut av Nesodden.

Det var Nesodden som skapte flest sjanser, og Nesodden dominerte i 60 minutter av kampen, men det var DFI som hadde best uttelling på sjansene. Dermed ble det et 7-5-tap på Frogn kunstgressbane. David skulle ikke slå Goliat denne gangen…

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar