Seieren røk på overtid!

BERGER STADION (Nesodden 2-2 Follo 2): Nesodden spilte i dag hjemmekamp mot Follo 2, og mens Norges folk fulgte et uinteressant oppgjør på landslagsarenaen, var det en alvorspreget kamp på Berger stadion.

Begge lag ønsket poeng i kampen, men det var Follo 2 som trakk det lengste strået i begynnelsen av kampen. Etter 12 minutter ledet bortelaget. Det var stort sett en stillingskrig på midtbanen, men utover i andreomgang skapte Nesodden mer og mer foran målet til Follo 2. Og etter 77 minutter lønnet presset seg, Ozan Turan var sist på ballen, og Nesodden hadde utlignet Follos ledelse.

Få minutter etter pådro en Follo-spiller seg sitt andre gule og ble vist av banen med rødt kort. Nesodden fortsatte å skape store muligheter, og selvfølgelig skulle vår notoriske målscorer nette et mål: Kim Viken, mannen som scorer i hver kamp, satte ballen bak Follo-keeperen og Nesodden hadde nå tatt ledelsen, i det 90. spilleminutt. Men, ca tre minutter på overtid, fikk Follo 2 en overgang og ut av det blå satte de inn utligningen, og det endte dermed 2-2 mellom lagene.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar