Ferie, og MYE å glede seg til!

Etter å ha tilbrakt en dag på Berger under årets Tine Fotballskole er det bare å slå fast: vi har mye å glede oss over, og glede oss til i Nesodden IF Fotball! Årets Tine har bortimot 300 barn i aktivitet, og det gjør oss til en av Stor-Oslos største fotballskoler. Noe gjør vi riktig når så mange barn gleder seg i fotballek på Berger i slutten av juni. Takk til flinke arrangører og instruktører!

Når fotballsesongen starter opp igjen sensommers har vi fått ny kunstgressbane (Nesoddbanen) og nytt kunstgressdekke på Berger KGB. O Glede! Det er bare å se frem til fotballspill på prima underlag for alle i klubben! Tusen takk til Kommunen, NIR og NIF som gir oss dette løftet!    

Bak oss har vi hatt en fotballvår som i flere aldersgrupper viser at vi matcher Oslos beste. Vi har stor bredde i mange årganger, som gjør at vår klubb gir veldig mange barn og ungdommer gode fotballopplevelser – hver uke. Sommerferien står nå  for døren, og med det turer til innenlandske og utenlandske fotballturneringer. Jeg vil rette en spesiell takk til alle våre frivillige trenere og lagledere, som legger ned utallige timer for at eget og andres barn skal ha det ålreit, og som i tillegg bruker egen ferie til det! Den samfunnsmessige verdien av det arbeidet våre frivillige gjør er uten tvil stor.

I løpet av våren har vårt Fotballakademi også startet med aktivitet på Alværn. Mange barn har glede av akademitiltak , og det er plass til flere. Ekstra hyggelig er det at jentene begynner å komme til akademiet. Jentefotballen står sterkere og sterkere i NIF og det er moro!

Vårt seniorlag i 3.divisjon har hatt en resultatmessig tøff vår. Etter fjorårssesongen ble det besluttet at det skulle opprettes et SeniorUtvalg (SrU),  som skulle håndtere utfordringer rundt A-lagssatsingen. Dette ble vedtatt på årsmøtet i vinter, og SrU ble konstituert nå i juni, og skal håndtere det sportslige rundt A, rek. og G19-lag.  Det er mitt inderlige håp at Nesodden IF og SrU lykkes med å holde A-laget i 3.divisjon. Det fortjener alle de som nå jobber med flaggskipet, og våre kommende seniorspillere!

Med ønske om god sommerferie med gode fotballopplevelser 🙂

Legg igjen en kommentar