Organisatoriske endringer i Senioravd.

I tråd med NIF Fotballs ambisjoner om å holde A-laget i 3.divisjon, har klubbens ledelse, med utgangspunkt i forslag utarbeidet av Sportslig Utvalg Senior, besluttet å gjennomføre organisatoriske endringer i klubbens Senioravdeling.

Siktepunktet for endringen er å skape momentum for sportslig fremgang tilstrekkelig til at i A-laget er kvalifisert til spill i 3. divisjon også i 2016-sesongen.

A-lagstrener Kristian Holm Carlsen frigjøres derfor for sine oppgaver rundt A-laget i høstsegongen. Carlsen vil nå fokusere ytterligere på arbeidet med å utvikle klubbens Fotballakademi, samt å involvere seg tettere i arbeidet rundt utviklingen av NIF som en NFF-Kvalitetsklubb.

Spillerutvikler i klubben, Geir Harald Smith, vil overta ansvaret for A-laget frem til sesongslutt, og vil med sitt engasjement rundt Jr1 ta et helhetlig ansvar for hele Senioravdelingen. Smith er en erfaren og meget kompetent trener som i fjor trente Ullern. Ullern rykket opp fra 3. til 2. divisjon.

Vi ser frem til fortsatt godt sportslig samarbeid med Kristian Holm Carlsen, og er svært tilfreds med at vi fremdeles vil dra nytte av hans store kompetanse og erfaring i arbeidet med Akademi og sportsplan i NIF.

Samtidig ønsker vi Geir Harald lykke til med den ufordrende oppgaven det er å sikre A-laget de nødvendige poengene til å holde seg i divisjonen.

Tore Bjelland
Styreleder NIF Fotball

Legg igjen en kommentar