G16: Norway Cup-eventyret sluttet i åttedelsfinalen

Nesoddens G16 spilte torsdag siste kamp i Norway Cup, etter å ha levert flere gode kamper i sluttspillet. I åttedelsfinalen møtte Nesodden ålesundslaget Aksla, en kamp de hvitkledde tapte 2-1.

Nesodden åpnet veldig godt, og skapte flere store sjanser. Blant annet hadde laget et skudd i tverrliggeren. Det ble likevel ingen scoringer til Nesodden, eller Aksla, før pause. Etter pause var ikke laget helt på, og Aksla tok ledelsen 1-0. Det var helt klart at målet hadde gitt en liten kollaps for NIF, for like etter økte de rødkledde til 2-0. De siste ti minuttene av kampen fikk Nesodden hentet seg inn i kampen igjen, og rett før full tid fikk Nesodden en etterlengtet scoring, men det var dessverre for sent.

Asgeir_g99

Laget til Asgeir Knudsen begynte noe hanglende i innledende gruppespill, men fikk en seier i siste gruppespillkampen som sikret tredjeplassen i puljen. Det var helt klart at seieren ga laget mersmak, for i sekstifiredelsfinalen, trettitodelsfinalen og sekstendelsfinalen var laget meget samspilt og leverte god fotball. Derfor var det ekstra bittert for spillerne at de skulle ryke mot et lag de definitivt var på høyde med, og skapte flest sjanser mot. Likevel tar laget med seg en ellers god cup-opplevelse som garantert blir viktig å ta med seg videre inn i høstsesongen.

Lagbilde_G99

Publisert
Kategorisert som G99-1

Legg igjen en kommentar