Rekruttlaget felt av enkeltfeil

OSLO (Fire Lys 4-2 Nesodden 2): Nesodden stilte med et nesten rent juniorlag mot Fire Lys torsdag 13/8. Kampbildet var helt jevnt mesteparten av kampen, men personlige feil felte Nesodden.

Av Kyrre Lekve

Etter en jevnspilt innledning i kampen fikk Fire Lys gå svært uforstyrret opp på korner og gikk opp i ledelsen etter 16 min. Nesodden hang godt med og spilte seg til store sjanser, først etter korner (29 minutter). Etter 32 min førte «Saka» opp på høyresiden, driblet av flere Fire Lys spillere og la inn til Dino, som skåret på andre forsøk. Detter var kampen jevn fram til 38 min hvor Fire Lys igjen kom lett til et mål på grunn av ubesluttsomhet hos Nesodden. 2-1 til pause.

I andre omgang fikk Fire Lys målet det var mindre å gjøre med. Et innlegg fra siden ble banket i mål på direkten. Deretter tok Nesodden mer og mer over i kampen. Simon var neste alene med keeper etter 11 minutter, og Nesodden fortsatte å kjøre kampen. Etter 24 minutter kontret Joe på venstresiden og la inn til Simon på bakerste, som skåret på blank goal. Ny kontring et minutt etter som også kunne gitt uttelling. Etter 31 minutter var Fire Lys like ved å øke ledelsen med knallskudd i tverrliggeren. To minutter etter hang ikke Nesodden med på en kontring, og keeper kom på halvdistanse og lobben gikk i mål. Resten av kampen var preget av at Fire Lys var svært slitne men hadde høy selvtillit, og Nesodden kom aldri nærmere.

Kaptein Joe pådro seg et tullekort for å sparke ballen i mål etter offsideavblåsing, mens Johnsen pådro seg et nødvendig kort da han hindret en kontring i mot.

Nesoddens lag:
Tinius Dahl Fjærn, Henrik Ottosen, Philip Rustad, Mathias Johnsen, Gard Lyngby Eliassen, Kehinde Stephen Adesodun, Fredrik Bøhlerengen, Øystein Lekve, Dino Palos, Simon Tornes Steinsvik, Joakim Joe Fjørtoft Lien, Fredrik Munkebye Birkeland, Ulrik Skuterud Hagstrøm, Aleksander Rosef.

Publisert
Kategorisert som MSB

Legg igjen en kommentar