MSB møter Skeid på torsdag

G98_Sjur_AC

Torsdag 2015 tar rekruttene til Nesodden imot Skeid til kamp på det splitter nye dekket på Berger kgb

Etter et surt tap mot Fire lys i forrige runde er nå Nesodden desperate etter å ta poeng i det som er en kamp mellom de 2 lavest plasserte lagene på tabellen. Med 3 poeng i denne kampen vil man mest sannsynlig være likt med Tveita som ligger over streken.

«Dette er en kamp vi må vinne, ingenting annet enn 3 poeng her er godt nok» sier trener Geir Harald Smith om torsdagens kamp. Smith forteller videre at Nesodden kommer til å stille med et lag med flere seniorer enn det som tapte forrige rekrutt kamp. » Vi ønsker hele tiden å stille med en god blanding av senior og jr spillere i rekrutt kampene, så må vi ta inn over oss at med et a-lag som skal prøve og overleve i 3.divisjon og et jr lag som jager opprykk så er det ikke alltid vi får stilt slik vi ønsker, men mot Skeid så ser laget ut akkurat slik det burde med 7 stk som holder jr alder og 6 mann som er seniorer»

Nesodden stiller med følgende tropp torsdag: Tinius Dahl Fjærn, Ulrik Hagstrøm, Mareno Dahl Fjærn, Mathias Skindlo, Mats Arntzen, Øistein Lekve, Patrik Granås, Ali Rashid, Kehinde Stephen Adesodun, Casper De Capua, Dino Legonia, ALexander Rosef og Fredrik Birkeland

Vi håper så mange som mulig tar turen innom Berger kgb i morgen og støtter rekrutt laget i det som så lang er sesongens viktigste kamp for rekruttene. Kampstart 2015.

Legg igjen en kommentar