3 poeng til Msb

Rekruttene tok 3 utrolig viktige poeng mot Skeid torsdag kveld. Kampen endte 5-1 til Nesodden etter at man ledet 1-0 til pause. Kampen var aldri spennende til det var nivå forskjellen for stor men Nesodden brant mye sjanser i 1.omg og det ble derfor kamp litt lengere enn hva som hadde vært nødvendig. I 2 omg brukte Nesodden kun 10 min på å avgjøre kampen og da klokken viste 55 min sto det 3-0. Det ble også 4 og 5-0 før Skeid pyntet på resultatet. Nesoddens mål ble scoret av Ali Rashid 2, Patrik Granås, Arilas Berg Ould-Saada og Casper De Capua (bilde)

IMAG0319

Ulrik Skuterud Hagstrøm (lite bilde) Spilte sin til nå siste kamp i Nesodden drakten. Nå tar Ulrik ferden til Molde for å gå fotball linje ved folkehøyskolen. Ulrik har vært Kaptein på årets jr lag og er spiller vi håper å mye glede av i fremtiden så vi gleder oss allerede til han er tilbake neste vår.

Legg igjen en kommentar