Skjebne kamp for Msb

Torsdag kveld spiller Msb bortekamp mot Tveita, dette er en kamp Nesodden må vinne for å komme seg over nedrykksstreken.

Rekruttene tok 3 poeng forrige torsdag hjemme mot Skeid og ligger før dagens kamp likt med Tveita på poeng men med betydelig svakere målforskjell. Med seier i dag vi Nesodden for første gang i år befinne seg over nedrykksstreken. » Dette er en kamp vi ikke har råd til å tape, vi er nødt til å ta poeng og aller helst 3″ sier Geir Harald Smith om torsdagens kamp. «Det er 3 tøffe dager for oss nå med rekrutt kamp torsdag, g-19 kamp fredag og A-kamp lørdag, og vi skal gjøre alt vi kan for sanke så mye poeng som mulig i løpet av disse 3 kampene. Men det er klart at det blir tøft og flere må spille kamp 2 dager på rad denne uken, og selv om dette ikke er ideelt så er alle 3 kampene viktig og det er jo ikke så mye som er morsommere enn å spille kamper som betyr noe» sier Smith videre.

Det er tydelig at dette er viktig for klubben for selv sportslig leder Håvard Lunde snører på seg skoa og tar plass i midtforsvaret etter ønske fra klubbens a-trener

Følgende spillere skal forsøke å kapre 3 poeng for Nesodden i kveld: Andreas Håskjold, Casper De Capua, Fredrik Birkeland, Håvard Lunde, Henrik Ottosen, Lars Neerby, Øistein Lekve, Dino Palos, Mats Øivind Arntzen, Alex Rosef, Fredrik Bøhlerengen, Martin Moskvil Og Simon Steinsvik

Leave a comment