Kan GH-effekten overgå «det umulige»?

Lørdag 29. august spiller Nesodden hjemme mot topplaget Kråkerøy. Under ledelse av Geir Harald «GH» Smith har A-laget gått fra å være et bunnlag til å faktisk være et lag som hører hjemme «der oppe», men kan Nesodden slå formlaget Kråkerøy?

Kråkerøy er et meget sterkt lag, og en tilnærmet umulig oppgave å skulle overliste. Laget slo Nesodden 4-1 i vårkampen, og nå skal de utfordre halvøyalaget vårt på Berger stadion. Med seg i de siste tre kampene har de med seg 18 scorede mål, og kun 4 innslupne. Follo 2 tapte hele 10-0, mens Grorud 2 i forrige kamp tapte 5-0 mot Kråkerøy.

«Statistisk den beste treneren de siste fire sesongene»
Geir Harald Smith har ledet Nesodden kun i fire seriekamper etter han tok over treneransvaret i sommer, men på den korte tiden har han likevel levert de beste resultatene statistisk sett siden 2012-sesongen. Selv da tok ikke A-laget like mye poeng.

Tallenes tale (beste oppnådde resultater er uthevet):

2012 (2. divisjon):
På 26 kamper tok NIF i snitt per kamp 1,31 poeng, scoret 1,54 mål og slapp inn 1,81 mål.
2013 (2. divisjon):
På 26 kamper tok NIF i snitt per kamp 0,54 poeng, scoret 0,88 mål og slapp inn 2,81 mål.
2014 (3. divisjon):
På 26 kamper tok NIF i snitt per kamp 1,27 poeng, scoret 1,96 mål og slapp inn 2,0 mål.
2015 (3. divisjon – før Geir Harald Smith tok over):
På 11 kamper tok NIF i snitt per kamp 0,73 poeng, scoret 2,36 mål og slapp inn 3,73 mål.
2015 (3. divisjon – etter Geir Harald Smith tok over):
På 4 kamper tok NIF i snitt per kamp 1,75 poeng, scoret 2,75 mål og slapp inn 2,5 mål.

Selvfølgelig, det er forskjell på divisjonsnivå, motstandere, tilgjengelig tropp og økonomi, og GH har kun ledet laget i fire kamper, men det er ingen tvil om at vår hovedtrener har en utfordrende oppgave, og derfor velger undertegnede å kalle det for «GH-effekten». Nesodden har snudd, de begynner å se ut som et lag som fortjener å bli i 3. divisjon, og de er gode nok til å vært høyere på tabellen, men det er lite igjen av sesongen, og nedrykksspøkelset er der fremdeles.

Sees vi på Berger stadion kl. 16?

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar