Kråkerøy ble for sterke!

BERGER STADION (Nesodden 0-4 Kråkerøy): Nesodden hadde før kampen elendige odds på hjemmeseier, og formsterke Kråkerøy skulle bli en umulig oppgave for halvøyalaget.

Av Mathias Bjerkan – Foto: Casper de Capua

Det sa pang ut fra startblokkene, for etter drøye 90 sekunder smalt det. Vertenes forsvar får ikke klarert en ball foran eget mål, og det utnytter en Kråkerøy-spiller. Han mottar ballen like utenfor 16-meteren, og klinker ballen i mål bak debutanten Andreas Håskjold. Et mål som nesten ga litt déjà vu, i retning forrige hjemmekamp.
Rystelsen gikk fort over, for Nesodden var farlig frempå. Mathias Berge blir spilt igjennom, før han chipper ballen over, men treffer bare tverligger.

Doblet ledelsen
Videre var det en periode med lavt balltempo og få angrep fra begge lag. Det var likevel Kråkerøy hadde hakket mer kontroll, og produserte også to store sjanser – begge hindret av treverket. Sekundene før pause så fikk gjestene igjen hull på byllen. Et frispark slås inn, og en Kråkerøy-spiller får tatt ned ballen umarkert på bakre stolpe. Han sentrer ballen videre i feltet til en lagkamerat, som enkelt dobler ledelsen. Dermed måtte Nesodden gå i garderoben med 0-2 på resultattavlen.

Nesodden hadde tydelig gjort noen grep i pausen. Balltempoet var høyere, og hadde initiativet i åpningsminuttene. Likevel så gikk Kråkerøy opp i 3-0 etter en times spill.

Troen på 3. divisjon
Pusten virket som å ha blitt borte blant spillerne på Nesodden, men gjorde det som er vanlig i slike situasjoner, og prøvde å angripe mer. Det ville seg heller ikke, og sjansene uteble. Kråkerøy gikk opp i 4-0 på tampen av kampen, som et resultat av at Nesodden prøvde å få inn en redusering. Dermed ble det ingen poeng denne lørdagen for Nesodden, men troen på 3. divisjon kommende sesong er fortsatt til stede.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar