G15-2: 3 Div: Nesodden II – Hauketo 2-0

(VG/KGB): «TRE KAMPER VUNNET PA RAD, GJØR ALLE GLAD !»

Av Magnar Glimsdal

Nå er Team 2000 i flyt sonen, 3 poengene kommer på rekke og rad, ikke minst for laget vårt i 3 Div, og i går kveld var det mange glade mennesker på KGB, det var spillere, trenere og supportere og alle var enige om at det var vel anvendt tid å være på KGB denne torsdagskvelden.

Hauketo hadde slått oss på hjemmebane før sommerferien, skulle vi klare å revansjere tapet ? Vi hadde tross alt to seiere på rad vi håpet det beste…

 

Men det begynte med ett lite sjokk, allerede etter 22 (!) sekunder, var Hauketo inne i vårt straffe felt og plutselig så spratt ballen i stanga vår og vi var bare en hårsbredd fra å ligge under.  Bortsett fra denne visitten så tok vi mere og mere over spillet, vår sentrale midtbane trio Ask, Franz og Oskar jobber iherdig og legger ned masse arbeid, sammen med vingene Noah og Jørgen så forer de spissen vår  Emil F med mange baller og den ene sjansen etter den andre skapes. Etter en corner for Ask ballen og sender i vei en lobb som blir reddet på streken, like etter har Emil F ett skudd i tverrliggeren. Noah for en flott pasning fra brodern og går på ett flott løp men skuddet treffer dessverre  nettveggen.

Det er en fryd å se, mange pasninger sitter  og vi skaper sjanser men målet uteblir  ! Og sjansene fortsetter også når Eirik, Emil H, Brede og vår debutant Habton kommer innpå, men det står fortsatt 0-0 ved pause, mye takket være våre forsvarspillere Enes, Filip, Jacob, Håkon og Mathias som alle bidro til at keeper Ludwig hadde det  nokså rolig dag på jobben.

 

I pausen er Håkon ganske så sikker på at scoringene vil komme hvis vi fortsetter slik. Og andre omgang fortsetter som første, gutta jobber og takler og svetter ut draktene og noen blør for drakta så den må ligge i kaldt vann før den vaskes, Håkon !

Det er gått kun 4 min da Enes fra back plassen sin har en herlig raid over hele banen før han sender ett kjempe skudd som keeper for akkurat slått til corner og på den påfølgende corneren så «ser» vi ballen i mål men «spissen» Capt. Jac får ikke stokket beina akkurat da og Hauketo får renset unna.

Men så i det 12 min for vi lønn for strevet, en herlig oppvisning i fotballens kunst, ett innkast fra Mathias ender hos Jørgen, han dribler av en mann og gir den videre til Emil H, som finner Habton  med en stikker og på elegant vis så for Habton lagt ballen i hjørnet og vi leder 1-0 !! For en debut !! .

Nå tror vi at målene ville renne inn, men nei vi holdes på pinebenken, vi skaper masse sjanser, og det er ikke før tre minutter før slutt vi avgjør kampen, Håkon bryter Hauketos angrep og sender en flott ball til Noah, og nå er det han som sentrer til Brodern og den scoringen ville Emil ha, på elegant vis lurer han av en del spillere og setter ballen kontant i mål !!! Og vi vinner så fortjent, 2-0 !!

 

Nesodden II – Hauketo  2 – 0 (0 – 0) Mål: Hapton, Emil F.

 

 

For VG på KGB, Magnar G.

 

Legg igjen en kommentar