Tapte mot Sarpsborg 08 2

BERGER STADION (Nesodden 0-1 Sarpsborg 08 2): Denne mandagskvelden fikk Nesodden besøk av Sarpsborg sitt andrelag – med flere kjente profiler fra Tippeligaen.

Av Mathias Bjerkan

Kampen åpnet rolig, og det var lite underholdning fra begge lag. Nesodden-gutta virket å ha høye skuldre, og slet med å få til noen angrep. Det ble for mange lange baller opp mot Kim Viken, som man sjeldent fikk noe ut av. Likevel så var Nesodden det førende laget det siste kvarteret i denne 1. omgangen. Et skudd fra Mathias Berge og et hardt innlegg fra Ole Grime foran mål, var det vertene klarte å varte opp med de første 45.

Etter sidebytte var det Sarpsborg som startet best, og hadde et høyere tempo i spillet enn det Nesodden hadde. Likevel var det toppscoreren til Nesodden, Kim Viken, som fikk den første sjansen i omgangen. En ball blir slått over Ole Heieren Hansen, kapteinen til Sarpsborg, før han videre kommer seg foran en annen Tippeliga-stopper. Fra skrå vinkel prøver han å overliste sisteskansen til sarpingene, men skuddet blir reddet.
Denne sjansen viste seg å være det nærmeste Nesodden kom en scoring. Østfoldingene fortsatte å være det dominerende laget, og deriblant Kamer Qaka, med flere Tippeliga-kamper, var nære med noen skudd.

Etter 83 minutter fikk gjestene en corner. Corneren blir slått inn av unggutten Magnus Hart, ballen går over alle, og havner til slutt i mål. Denne sene scoringen føyer seg inn i rekken av ‘innslupne de siste 10 minuttene’, som har blitt stor i løpet av sesongen, og hvor mange poeng er tapt nettopp på de siste 10 minuttene.
Tross bytter i de siste minuttene, ble det ingen sluttspurt fra vertene, og kampen endte 0-1.

Bytter:
75 min – Sarpsborg 2
79 min – Sarpsborg 2
85 min – Markus Færevik inn, Lars Neerbye ut
85 min – Joakim Lien inn, Henrik Lundquist ut
88 min – Sarpsborg 2

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar