G19: Straffer avgjorde kampen!

BERGER KGB (Nesodden 1-3 Kjelsås 2): Nesodden var i poengnød for å kjempe om opprykk, men i andre enden var det et lag som sliter i nedrykksposisjon som stilte med det de kunne av førstelagsspillere.

G19_kjelsas1

Nesodden spilte helt jevnt mot et veldig forsterket rekruttlag fra Kjelsås, men en straffe sent i første omgang ga Kjelsås 2 det lille overtaket før pause (0-1). Andreomgangen åpnet noe kaotisk, og etter bare et par minutter fikk Kjelsås nok en straffe. Oslolaget ledet nå 0-2, og Nesodden måtte frem på banen. Dermed åpnet det seg bakover, og Kjelsås fikk tid og rom til å putte sitt tredje mål, og første spillemål, for dagen. Etter dette var det Kjelsås som førte an, men totalt sett var Nesodden på høyde med «førstedivisjonslaget», så noe bittert røk våre hardtkjempende juniorer «kun» på straffer mot et såpass toppet reklag.

Perlescoring til liten nytte
Nesoddens mål ble scoret av balltekniske Casper de Capua (bildet under). Sistnevnte slo fra høyre en ball i perfekt bue over keeper og ballen ble tilnærmet limt opp i lengste kryss. En fantastisk scoring av en ellers meget god guttespiller.

Casper_kjelsas_g19

Foreløpig er ikke opprykkskampen avgjort, så vi får håpe at ikke dette feller Nesoddens mangeårige drøm om å få G19 opp i førstedivisjon, for de siste fire årene har det vært farlig nære for halvøyalaget.

Publisert
Kategorisert som G19-1

Legg igjen en kommentar