Målkalas mot Selbak!

SELBAK STADION (Selbak 1-6 Nesodden): Nesodden kjemper en kamp om å komme over nedrykksstreken, og mot Selbak beviste de hvorfor de skal spille i 3. divisjon også neste sesong!

Det skulle bli et målkalas på Selbak stadion denne lørdagsettermiddagen, og Nesodden ga seg ikke før det stod 1-6 favør halvøyalaget. Tre meget viktige poeng er fasitten etter bortekampen, og nå øyner vi nok en gang håpet om å overleve i 3. divisjon!

Bra gjennomført kamp
– Vi å under 1-0 etter 3-4 minutter, men derifra og til vårt 6. mål var vi gode og gjorde det vi skulle. På tampen av kampen vil litt for mange gjøre ting selv, men sett under ett er dette en bra gjennomført kamp, forteller hovedtrener Geir Harald Smith til nesoddenfotball.no.

DE HARDE FAKTA
Pauseresultat: 1-3
Nesoddens målscorere:
Kim Viken (3)
Jakob Bjøndal (2)
Martin Grime

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar