G15-2: 3 Div.: Nesodden II – Bøler II 2 – 9

(VG/NESODDBANEN): «BØLERS «1 LAG» BLE 1 NUMMER FOR STORE»

Av Magnar Glimsdal

Nå skal man være forsiktige å kritisere en motstander for at de er «for gode», men det er litt underlig at Bøler velger å bare bruke førstelagsspillere (fra årgang 00 og 01) i en kamp i tredje divisjon, men hvis det er noe som heter «å tape med stil» så gjorde gutta våre det i går kveld.

Men kampen starter bra , spillet foregår for det meste på Bølers bane halvdel, og det går bare to minutter før Noah har en brukbar sjanse men skuddet går like over.  Men så skjer det som blir typisk for kvelden, det ser så enkelt ut for Bøler, når de i det 7. min gjør 0-1 og det litt i mot spillets gang.

Men i det 13 min har vi en kjempe sjanse, Enrique sender en perfekt stikker til Emil F, som finter seg forbi keeper, men kommer for langt ut mot høyere og vinkelen blir for skrå og skuddet går utenfor.

Bøler har nå en effektiv to minutter og passer på å score 2 ganger og Vipps (ett produkt fra DNB) er stillingen 0-3.

I det  20 min lykkes det endelig for oss, Preben river til seg ballen og finner Enrique som er i ett herlig driv og han finner Emil som på elegant vis vrir seg fri fra sin oppasser og scorer sikkert. Og vi reduserer til 1-3.  Dette gir oss blod på tann og gutta jobber iherdig, i det 25 min, så bryter Enrique ett Bøler angrep, sender ballen til Preben som sender en perfekt langpasning til Jørgen som stormer ned mot dørlinja en perfekt pasning og der på 5 meteren på blank goal klarer NN og skyte over ! (der røyk hat-tricket ditt, Emil) Nye innlegg fra Jørgen kommer uten at det blir mål av det.

På midtbanen har Emil H og Franz kommet og skaper stadig uro i rekkene til Bøler, Franz er meget «frekk» mot Bøler spillerne, og flere ganger tar han «en tunnel»  og alle som har spilt fotball vet hvordan DET føles.

Dermed står det 1-3 til pause, og første kvarter i andre omgang er det jevnt spilt, med halv sjanser til begge lag, men så kommer en tre minutters periode hvor Bøler scorer tre ganger og alt ser så enkelt ut og dermed så er stillingen 1-6 plutselig ! Og enkelt så det også ut at da vi i det 60 min for frispark rett utenfor 16 meteren, Emil F tar sats og skrur ballen elegant i krysset !!  og vi reduserer til 2-6 !

Kan vi klare å skape ny spenning i kampen ? Egentlig ikke for mellom det 66 og 72 min scorer Bøler igjen tre mål og fastsetter slutt resultatet til 2-9.

Sifrene ser stygge ut, men vi må se bak tallene og der var det mye bra kjemping og noen fikse kombinasjoner, vi kan absolutt gå inn i de siste to kamper med hodet hevet.

 

For VG på Nesoddbanen, Magnar G.

 

Nesodden II – Bøler II  2 – 9 (1 – 3) Mål: Emil F (2)

Legg igjen en kommentar