Msb: Overbeviste med kniven på strupen

Nesodden 2 leverte varene da det gjaldt som mest.

Da fløytesignalet lød for siste gang i regnværet på Berger kunstgress torsdag kveld, kunne de våte Nesodden-guttene gå i garderoben med rak rygg og hodet hevet.

For rekruttene gjorde jobben fra første til siste spark på ballen, og vant komfortabelt 4-1 hjemme mot Brosundet.

Før kampen var situasjonen enkel: Med tap ville Nesodden 2 være klare for 6.-divisjonsspill i 2016. Torsdagens seier betyr at Nesodden nå trenger minst ett poeng borte mot serieleder Holmlia for å unngå nedrykk.

IMG_0218

Det var et forsiktig og balansert Nesodden-lag som gikk utpå kunstgressmatta. Likevel ønsket hjemmelaget å dominere kampen på en kontrollert måte. Og vertene fulgte kampplanen til punkt og prikke.

Nesodden tok ledelsen etter at Kehinde Stephen «Saka» Adesodun steg til værs og stanget inn et korridorfrispark fra kaptein Mats Arntzen.

Brosundet fikk deretter en noe heldig scoring på et langt innkast, som gikk via luggen til en Nesodden-forsvarer og i en kinkig parabelbue over målvakt Mathias Møller.

Men Nesodden slo tilbake – og fra noe uventet hold. Sjur Asbjørn Sæbjørnsen har måttet tåle mye mobbing i garderoben for manglende avslutningsferdigheter, men mot Brosundet hadde han for alvor stilt inn finsiktet. 17-åringen spilte et flott veggspill med Arilas Berg Ould-Saada, før han limte ballen opp i hjørnet i en vakker bue forbi bortelagets sisteskanse.

I andre omgang fortsatte Nesodden å kontrollere kampen. Brosundet kom seg til et par halvsjanser, i tillegg til én stor sjanse, men alt i alt var det ikke noen tvil om hvor poengene skulle havne.

Kristian Bøhlerengen tok oppstilling ved ballen etter at Ould-Saada ble lagt i bakken like utenfor sekstenmeteren. Keeperen valgte å plassere muren altfor langt til én side, før han selv stilte seg midt i målet. Den venstrebeinte Jaer-gutten kunne dermed ta fart og banke ballen bort i det usedvanlig åpne keeperhjørnet. En flott scoring – 3-1.

På tampen av oppgjøret, rett før snøen falt i dødsriket og regnet snudde og gikk oppover mot himmelen, ladet Sjur Sæbjørnsen venstrefoten på 25 meter. Ingen av de snaut åtte tilskuerne på Berger kunstgress turte nok å håpe på det som skulle vise seg å skje, men det skjedde. Ballen lå som limt bort i nettveggen i keeperens lengste hjørnet. Sæbjørnsen var tomålsscorer, og den lille tvilen som fremdeles hadde ligget i luften blåste videre gjennom nettmaskene og langt, langt vekk.

Med 4-1-seieren er det fremdeles liv i håpet om 5.-divisjonsspill også neste sesong. Den siste og avgjørende kampen mot Holmlia torsdag 8. oktober klokken 20.15 på Lusetjern kunstgress.

Nesodden 2 – Brosundet 4-1

Mathias Møller; Henrik Ottosen, Mats Arntzen, Lars Bang-Ellingsen, Kristian Bøhlerengen; Øystein Lekve, Sjur Sæbjørnsen; Patrick Granås, Ali Rashid(Philip Rustad 50), Kehinde Stephen Adesodun( Mathias Bjerkan 65) Arilas Ould-Saada( Alex Rosef 85)

Målscorere: Kehinde Stephen Adesodun, Sjur Sæbjørsen (2), Kristian Bøhlerengen

Legg igjen en kommentar