Vant med 10 mann mot DFI!

Berger stadion (Nesodden 5-3 DFI): Nesodden hadde kniven på strupen i forkant av kampen, men etter bare 13 minutter ledet hjemmelaget med hele 3-0!

Av Mathias Bjerkan

DFI tok mest initativ i de aller første minuttene, og skapte overtall på kantene noen ganger uten at det ble noe stort ut av det. Åtte minutter ut i kampen kommer eks. DFI-spiller, Mathias Berge, alene med keeper og setter den kontrollert i kassa. For alle tilskuerne så burde ikke det vært en overraskelse at han skulle komme på scoringslista, for tidligere i uka meldte han selv at han garantert kom til å score mot gamleklubben. Om ikke det var nok, så skulle Berge igjen sette ballen i mål. Scoringen kommer etter en genial pasning mellom back og stopper hvor Viken har løpt seg fri. Istedenfor å skyte selv, så sentrer han til en enda bedre plassert Berge, som har all verden av tid til å sette ballen i mål, til tilskuernes store begeistring!

Pusten til tilskuerne hadde så vidt kommet tilbake, før den ble slått ut igjen. For etter 12 minutter, så går vertene opp i 3-0. Ole Kristian Grime mottar en pasning ute på hjørnet av 16-meteren før han skrur den lavt i lengste hjørne. Nå var det kun ett lag på banen, og festfotballen Nesodden serverte fortsatte videre. Kun syv minutter senere løper Kim Viken i velkjent stil fra sin oppmann, og som 20 ganger tidligere i sesongen, så scorer han igjen. Klokka hadde ikke passert 20 minutter engang, Nesodden ledet med 4 og DFI var paralyserte! Resten av omgangen roet seg ned etter målrushet fra Nesodden.

«Kampen er ikke over før dommeren har blåst», dette sitatet burde vært stiftet i pannene til samtlige NIF-spillere ute på Berger Stadion. For bare minuttet ut i omgangen, skaffer gjestene seg en corner. Corneren slås inn, en DFI-spiller rager høyest og header inn 4-1. Om lyset ikke var tent da, så ble det hvertfall tent seks minutter senere. En takling fra vertenes forsvar havner i beina på en DFI-spiller som smeller ballen opp i nettaket.

Gjestene fortsatte å kjøre over Nesodden, og fikk betalt for det. I det 58.minutter er det svakt forsvarsspill, og en umarkert Drøbak-spiller får hamre inn 4-3 fra 7 meter hold. Jobben ble ikke lettere for de hvitkledde da Lars Neerbye pådro seg sitt andre gule, og dermed måtte i dusjen. Nå lå det i kortene at DFI ville utlikne, men tross 10-mot-11 og et stolpeskudd fra gjestene, så hevet Nesodden seg mange hakk.

Kvarteret før slutt, så opprettholdt vertene ballen på DFI’s halvdel. Dennis Tjernshaugen mottar en ball i returrommet, ser Joakim Lien ute på hjørnet av 16-meteren. Han skjærer inn, og putter den i lengste hjørnet. Joakims første mål for Nesodden, og feiringen var av det spektakulære slaget, som det forhåpentligvis vil bli flere av! Denne scoringen ble også spikeren i kista i kampen. DFI klarte ikke å sette inn en sluttspurt, og dermed fikk Nesodden revansj etter tapet i Drøbak!

Intervju med tomålsscorer Mathias Berge rett etter kampslutt:

Nesodden vant 5-3 mot DFI. Se intervju med tomålsscorer Mathias Berge her!

Posted by Nesodden Fotball on 26. september 2015

Bytter:
29 min – DFI
46 min – DFI
46 min – Kim Viken ut, Joakim Lien inn
86 min – DFI
86 min – Mathias Berge ut, Kehinde Stephen «Saka» Adesodun inn

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar