G15-2: – Vi og DFI heiet på hverandre

Helgen 16.–18. oktober deltok Nesodden G15-2 i Color Line breddecup på Nordstrand. Laget leverte en strålende innsats og tok seg helt til A-finalen hvor de møtte DFI G15.

Av Håkon Hake-Steffensen

Vi åpnet cupen med en solid 3-0 seier mot Nordstrand 2 på fredag kveld. Lørdag formiddag fulgte vi opp med nok en 3-0 seier, denne gang mot KFUM 3. På ettermiddagen møtte vi sollide Øvrevoll Hosle 2, en kamp som endte uavgjort 1-1. Dermed vant vi puljen vår, og gikk direkte til A-sluttspillet på søndagen.

I kvartfinalen søndag morgen møtte vi Årvoll 2. Vi dominerte kampen stort, og etter tålmodig spill vant vi fortjent 2-0. I semifinalen møtte vi sterke Skedsmo 4. Vi ble trykket bakover, og Skedsmo 4 tok ledelsen. Imidlertid ønsket vi finaleplass, og gutta jobbet seg inn i kampen. Rett før pause fikk vi vår fortjente utligning, og litt ut i andre omgang fikk vi straffe, og scoret sikkert. Skedsmo arbeidet hardt for utligning, mens vi hadde noen store muligheter til å øke ledelsen. Det endte dermed 2-1 til oss, og finaleplass.

Vi og DFI heiet på hverandre
Etter et knepent tap i første puljekamp, hadde DFI G15 fått skikkelig flyt i spillet. De vant sin pulje, samt kvartfinale og semifinale, og dermed ble det «lokal» A-finale på Nordstrand. DFI trakk det lengste strået, og vant 2-0. For Nesodden G15-2, som ikke er bortskjemt med finaleplasser i cuper, ble det en enorm opptur å komme seg til A-finalen. Gutta leverte flott spill i alle kamper, og stemningen i laget var god. Vi og DFI heiet på hverandre helt til finalen, og i ettertid håper jeg at alle gutta følte at de hadde vunnet sølvet. Vi fikk med oss en stor og flott pokal hjem til Nesodden, og en god porsjon selvtillit. Imponerende av gutta!

IMG_1285
Spillerne på bildet:
Bak fra venstre. Markus, Mikkel, Jørgen, Oscar, Preben, Enrique, Jacob, Mathias og Filip.
Foran fra venstre: Ask, Enes, Sebastian, Frans og Håvard. I tillegg deltok Leo Sebastian, Habtom og Sindre.

Publisert
Kategorisert som G16-2

Legg igjen en kommentar