Tap i siste seriekamp

Berger stadion (Nesodden 1-5 Grorud 2): Selv om nedrykket var et faktum før sesongens siste kamp, så hadde Nesodden mulighet til å avslutte sesongen med to strake seiere, og bringe optimise til kommende sesong.

Av Mathias Bjerkan – Foto: Casper de Capua

I starten av kampen skulle man tro at det var kun Grorud som var på banen, for gjestene fra Oslo kjørte over Nesodden. Bakrommet var så stort som det går ann å få og offsidelinjen var langt i fra rett. Innimellom skulle man tro at vertenes forsvar var som kjegler ute på Berger Stadion.
Og etter 15 minutter, så gikk Grorud-rekruttene i ledelsen, noe som lå i lufta herfra på Nesodden og helt til Groruddalen. Problemene bakover i banen fikk denne gang konsekvenser. Igjen blir en ball slått i bakrom, hvor Grorud-spissen, upresset, kan vente på en medspiller, som enkelt sender gultrøyene i ledelsen.

Om ikke det skulle være en advarsel for hjemmelaget om at de måtte heve seg, så gikk Grorud opp i 2-0 kvarteret senere. Det skjedde sekunder etter at Nesodden hadde en gigantisk kontringsmulighet. Grorud får, enda en gang, tre en stikker gjennom forsvaret, og alene med keeper klare å sette inn kampens andre.

Nesoddens respons kunne ikke vært bedre, fem minutter senere reduserte de hvitkledde. Kim Viken, som endte som nr. 2 på toppscorerlista i divisjonen, kan annet enn å score og, da han serverer ballen fra venstresiden inn til Ole Kristian Grime som prikker inn reduseringen. Etter denne reduseringen klarte Nesodden å heve seg betraktelig inn til pause.

Nesodden fortsatte som de avsluttet 1.omgangen, og var nære utligning gjentatte ganger. Men om man ikke tar vare på sjansene, så kan det slå hardt imot. Det fikk for alvor Nesodden erfare. For etter 65 minutter, så har Grorud flaksen på sin side, da et skudd går via en fot og i en perfekt bue over vertenes sisteskanse.

Fem minutter senere igjen punkterer gjestene kampen. Gjennombrudd på høyresiden skaper en 2 mot 2-situasjon som Grorud utnytter og setter den utakbart i mål.

Minuttet senere skulle Grorud ydmyke Nesodden fullstendig. Det var som å skru på reprise av begynnelsen av kampen. Passivt forsvarsspill fører til at Grorud kan sette inn deres 5.mål. Det som var igjen av håp, var nå fullstendig borte. Tross en utvisning på tampen av kampen, og overtallsspill favør Nesodden, så klarte de ikke å pynte på resultatet.

Bytter:
35 min – Martin Grime ut, Lars Neerbye inn
59 min – Henrik Lundquist ut, Dino Palos inn
61 min – Grorud 2
71 min – Grorud 2
73 min – Ozan Turan ut, Sjur Sæbjørnsen inn
77 min – Grorud 2

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar