Jakob Bjøndal og Lars Neerbye velger NIF i 2016!

De to første i stallen er på plass for 2016-sesongen. Begge er viktige brikker for å stable et godt nesoddenlag på beina foran 2016-sesongen, og de er optimistiske med tanke på Nesoddens fotballfremtid.

Hovedtrener Geir Harald Smith er veldig fornøyd med at Jakob og Lars har valgt å forlenge avtalen med NIF, til tross for nedrykket til fjerdedivisjon.
– Det er gøy å få presentere de to første som blir med i 2016-sesongen siden de er lokale gutter, og typer som står for de holdningene og egenskapene vi ønsker å bygge laget på, forteller Geir Harald «GH» Smith til nesoddenfotball.no.

Blir moro med opptur i 2016
– Vi beviste gjennom høstsesongen at laget har noe i tredjedivisjon å gjøre, og det er for dumt om alle skal gi seg nå og la Nesodden spille i 4. divisjon. Jeg trives i Nesodden, og har troen på planen til Geir Harald Smith og klubben. Det blir også moro å være med på en opptur i 2016, etter noen svake sesonger, presiserer Jakob Bjøndal.

Optimisme i klubben
– Jeg trives veldig godt i klubben og trives med helheten: bo på Nesodden og spille for NIF. Jeg føler meg som en bedre fotballspiller i Nesodden enn hva jeg har opplevd i andre klubber. Det skal bli gøy i årene framover. Det er en optimisme og mye gode tanker i klubben nå enn på lenge, avslutter Lars Neerbye.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar